2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Selam hatunlar...Nasılsınız...

Dün sağlık ocağında kontrolümüz vardı...2. aşımızıda olduk...Tansiyonumuzda iyi çıktı ama kiloyu hiç sormayın...1 ayda 4 kilo...Harika dimi...Ebe uyardı dikkat et yoksa sen zorlanırsın dedi...Hamur tatlı az sebze meyva fazla yiyeceksin dedi...Oğluşumun kalp atışlarınıda dinledik çok güzel dedi veee o anda bir tepik yedi ebe...Sorunun varmı dedi...Bende birkaç akşam kesilmeden adet olacakmışım gibi ağrımın olduğunu söyledim...Gerginlik olup sonra ağrın oluyormu karnında dedi...Evet dedim...Hatta geriliyor yürümekte bile zorluk çekiyorum dedim...Birdaha olursa böyle sorunların ertelemeden dr. git nst bağlan dedi...Erken doğum olabilir dedi...Yatacaksın iş yapmayacaksın dedi...Endişeli baktı bana...İşte dünde böyle geçti günümüz...

kadriye cnm tebrik ederim çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş..

canım dikkat et kendine fazla yorulma.zamanında gelir inşallah oğluşun.

bu arada benim kızımda doğdu.epidural sezeryanla yaptım doğumumu çok rahat geçti.şimdilik tek sorunumuz göğüs acıları ve gece uykusuzluğu ama herşeye değerler..

Gözünaydın canım...

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim... Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor... Hoşgeldn aramıza...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim... İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah... Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin... Erkek bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin... İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi... Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi... Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu... Erkek bebek geliyor...

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy... Erkek bebek geliyor...

KASIM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

toprakceylin-------------------------------------5 Kasım---------------?. deneme*****Harikaaa...
mse121822-------------------------------------28 Kasım---------------13. deneme*****Harikaaa...

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

Yeni hamiş olan anneler eğer eklemediğim varsa bana bilgilerini yazsınlar hemen ekleyeyim...

Birde doğum yapan anneler durumunuzu yazarsanız ve bizimle doğum hikayelerinizi + bebişlerinizin fotoğraflarını paylaşırsanız çok seviniriz...

Son düzenleme:

gözünaydın cnm
allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin

gözünaydın cnm allah analı babalı büyütür inşş darısı biz bekleyenlerin başına inş

sibelcim seni arıyorum lütfen bana yaz

bennu canım benim senin bu yazını gördüğüme o kadar sevindim ki anlatamam.ben seni çok aradım aralık annelerinde ama pek girmiyodun heralde..neyse sonunda karşılatık ya canım ..inşallah hayatın da her şey yolundadır....benim kızım 2.5 yaşında oldu ve şimdide 2 aylık hamileyim kısmet ise eğr ağustosta doğacak...ara sıra girdikçe buraya yaz..ben bu topiğe girdiğimde mutlaka uğruyorum...
bu arada senin bebiş doğmuştur aralıkta Allah analı babalı etsin...kızın ne yapıyo kıskanmıyodur umarım...ay canım benim seni gördüğüme öyle sevindim ki anlatamam....

Allah kızlarını sana bağışlasın ne güzel iki kız bir ömür birbirlerine arkadaş sırdaş olurlar...benim kız çok huysuz bebek doğunca da eminim iyice çıldırıcak..ama bende beraber büyüsünler diye istedim..annem var yakınım da yardımcı olmaya çalışıyo...eylülü lede o baktı...hamileliğimde işte biliyosun şu zamanlar bulantılarım çok oluyo..ilk hamilelikteki heyecanım aklıma geldi şimd i seni görünce insanın arkasında böyle güzel anıları olması ne güzel...

burcumm allah bağışlasın cnm allah uzun sağlıklı ömürler versin kızımıza
meme uçları için lansinoh kullan cnm benim 1haftada geçti
eğer göğüslerin ağrıyorsa sütünü sağ cnm biriktirme oda ağrı ve ateş yapar bebeğe o sütü içirmen iyi olmaz

gözünaydın cnm
allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin

gözünaydın cnm allah analı babalı büyütür inşş darısı biz bekleyenlerin başına inş

burcum kızını dünyaya getirmişsin analı babalı olsun inşallah..
çok saolun kızlar darısı sizin başınıza hepiniz sağlıklı bi şekilde alırsınız inşallah kucaklarınıza o kadarr güzel bir duyguymuşki allah herkese nasip etsin.

saol canım.

kullanıyorum canım her emzirmeden sonra ama o ilk ağzına alışı varya öldürüyo beni inşallah geçer benimkide bir haftaya.

dilek canım dikkat et kendine burcu sende sağlıkla almışsın bebişini kucağına allah analı bablı büyütsün inşallah

kızlar dogum yapanlar tebrıkler.Allah analı babalı buyutsun .dogum yapacaklarada Rabbim kolay dogumlar versın.ne guzel bu topıktekı herkes hamıle kaldı bebeklerını bıle dogurdu bır ben kalamadım.nasıl bısıdır nasıl problemdır anlamadım.olmuyor ne yapsam tutmuyor.nısan mayıs gıbı mıkroenjeksıyon yaptrcam.benım esımde problem agır.spermler kalıtesız.ınsallah mıkroyla olur.dualarınıza ıhtıyacım var.

hazelcim olacak canım inşallah olacak allahım senin yüzünüde güldürsün inşallah

bir sen yoksun canım ben de varım :))
inşallah ikimizinde yüzü gülerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…