- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
inşallah canım çok tşk ediyorum amin....selizz çok tebrik ederim canım allah kollarına almayı nasip etsin inşallah,hepsini görürsün sırayla merak etme sen
tşk ederim canımmm inşallah sağlıcakla alırım kucağımaa buarada kızın oluyormuşşş çok sevindim...seliz tebrik ederim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip ettim. hadi kızlar bir yada iki kişi kaldı. bu topikte herkes hamile kalıcak inanıyorum. çok fazla yazmıyorum ama bu topik ilk göz ağrım buraya uğramadan olmuyor..
bu arada welcom liste yazarmısın kızım oluyor benim ADA prenses geliyor...
amin canım inş çok tşk ederim..canımm çok sevindim,hayırlı olsun.sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah kucağına.
canımmmmm 13.denememde tuttu...son adet tarihim 2 ocak...2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...Kız bebek geliyor... Hoşgeldn aramıza...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim... İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...Kız bebek geliyor...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah... Allah yardımcısı olsun...
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...Erkek bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...İkiz erkek bebekler geliyor...
TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...Erkek bebek geliyor...
AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...Erkek bebek geliyor...
EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...Kız bebek geliyor...
EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...Kız bebek geliyor...
KASIM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
toprakceylin-------------------------------------5 Kasım---------------?. deneme*****Harikaaa...
mse121822-------------------------------------28 Kasım---------------13. deneme*****Harikaaa...
Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...
Yeni hamiş olan anneler eğer eklemediğim varsa bana bilgilerini yazsınlar hemen ekleyeyim...
Birde doğum yapan anneler durumunuzu yazarsanız ve bizimle doğum hikayelerinizi + bebişlerinizin fotoğraflarını paylaşırsanız çok seviniriz...
Ekledim canım...İsmide çok güzelmiş...
SELİZ canım bilgilerini yaz da senide listeye ekleyeyim...Kaçıncı denemede tuttuğunu...Son adet tarihini...
selizcim tebrik ederim :)
Allah kollarına almayı nasip etsin :)
evet canım çok bekledim ve kavuştum inşallah bebeğim benimlede kalırrKADRİYECİM bekleyiş çok olsada gerçekten güzel bir doğum olmuş allahım inşallah bizede kolay doğum nasip eder SELİZZ canım çok sevindim inan çok bekledin ve kavuştun sonunda inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin
kızlar YAKIŞIKLI BİR OĞLUŞUM OLACAKMIŞ TOPRAK PAŞAM GELİYO sağlıkla gelsin inşallah çok mutluyum
canımmm çok çabuk öğrenmişsin hayırlı olsun oğluşunnnn