2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım hayırlı olsun bebeğim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

inşllah 15 gün sabreder bebiş....sürekli yatmak doğumu durdurur...sağlıcakla gelsin bebişin inşallah..

burcu senin de az kaldı ...spostarın maşallah bebeği çok tatlı..sende doğumdan sonra ekle bebişin fotosunu...

welcome tahlil sonuçların güzel çıkmış sevindim.....benim son regi 28 kasım kasım listesine adımı yazabilirsin...bebek 6 haftalık şimdi cinsiyetini falan ilerde öğreneince yazarımm...

SİNEMCİM canım gözün aydın çok tatlı maşallah WELCOME canım seninde sonuçlar temiz çıkmış ne güzel kızlar hepinize çok teşekkür edrim inşallah bende sorunsuz bir hamilelik geçiririm epidural normal doğum hikayesi dinlemek güzeldi allah nasip ederse bende öyle doğurmak istiyorum

sinem epidüralli normal doğumda ıkınma hisii olmuyormuş doğru mu nasıl normal doğum yaptın
zor olmadı mı epidüralle ıkınma hiisii olmadan cevaplarsan sevinirinm

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim... Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor... Hoşgeldn aramıza...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim... İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah... Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin... Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin... İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi... Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi... Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu... Erkek bebek geliyor...

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...

KASIM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

mse121822-------------------------------------28 Kasım---------------?. deneme*****Harikaaa...

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

Yeni hamiş olan anneler eğer eklemediğim varsa bana bilgilerini yazsınlar hemen ekleyeyim...

Birde doğum yapan anneler durumunuzu yazarsanız ve bizimle doğum hikayelerinizi + bebişlerinizin fotoğraflarını paylaşırsanız çok seviniriz...

welcome tahlil sonuçların güzel çıkmış sevindim.....benim son regi 28 kasım kasım listesine adımı yazabilirsin...bebek 6 haftalık şimdi cinsiyetini falan ilerde öğreneince yazarımm...

Sağol canım benim...Hele ben nasıl sevindim anlatamam...Senide ekledim canım listeye ama kaçıncı denemede tuttuğunuda yazarsan ekleyeyim onuda...

Sağol canım benim...Canım son adet tarihini kaçıncı denemede tuttuğunu yazarsan ekleyeyim hemen...

burcu senin de az kaldı ...spostarın maşallah bebeği çok tatlı..sende doğumdan sonra ekle bebişin fotosunu...

eklerim canım inşallah hayırlısıyla doğurayım.

benim kızım tembel çıktı ya kafası hala yukarda dönmedi bi türlü perşembeye kadar dönmezse mecburen sezeryanla doğurucam birazcık moralim bozuldu buna ama napalım kızım sağlıklı olsunda sezeryanla doğuversin

sezeryanmış normalmiş bence hiç önemli değil..bebiş için 9 ay zahmet çekiyoz..bi de doğum sıkıntısı çekelim ne olucak..benim kızım sezeryan olduğdu için bu da sezeryan olucak ağustosun 23-24 gibi sezeryanla alınır kesin..sen içini ferah tut doğum şekli önemli değil....

welcome canım listeye eklemişsin sağol..deneme sayısı 13 .deneme yazabilirsin....benim bir kızım var biliyosunuz...beni şimdi de cinsiyet merakı sardı...en önemlisi bebeişim sağlılğı ama cinsiyetini de çok merak ediyorum....

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim... Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor... Hoşgeldn aramıza...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim... İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah... Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin... Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin... İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi... Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi... Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu... Erkek bebek geliyor...

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...

KASIM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

toprakceylin-------------------------------------5 Kasım---------------?. deneme*****Harikaaa...
mse121822-------------------------------------28 Kasım---------------13. deneme*****Harikaaa...

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

Yeni hamiş olan anneler eğer eklemediğim varsa bana bilgilerini yazsınlar hemen ekleyeyim...

Birde doğum yapan anneler durumunuzu yazarsanız ve bizimle doğum hikayelerinizi + bebişlerinizin fotoğraflarını paylaşırsanız çok seviniriz...

dilekcim 5 kasım son adet tarihim denem yokki beklenmedik bir ada oluverdi bebişim denemiyordum yani:)))

Herkese Merhabalar...

Ne zamandir ugrayamamistim.. ama ne güzel seyler kacirmisim, Toprakceylin ve mse121822 tüm kalbimler tebrik edrim. Bebekler yola cikmis... insallah saglikla kucaklariniza alirsiniz bebisleri... cidden cok sevindim...

canım hayırlı olsun bebeğim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
amin canım inşallah
teşekkür ederim cnm inşallah sizin bebişleride görcez burda
sinem epidüralli normal doğumda ıkınma hisii olmuyormuş doğru mu nasıl normal doğum yaptın
zor olmadı mı epidüralle ıkınma hiisii olmadan cevaplarsan sevinirinm

canım ben 6cmde epidural aldım ve o an hemşire artık kaka yapma isteğin geldimi doğumhaneye gidiyoruz demişti bisüre sonra geldi ve gittik orada da aynen o his geldiğinde ben kendim ıkındım o hissi yaşarken ıkınıyorsun ama epiduralin dozu çok önemli burada bi arkadaşa 2doz yapılmıştı o kaka yapma isteğini bile hissedememişti

bu duygular çok çok güzel.Allahım bizede yaşatsın inşallah..sende okdr güzel anlatmışsınkii Rabbim inşallahhh sağlıkla büyütmeyi nasip eder bebişini...

Allah kurtasın senide inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…