2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım hamilesin tebrik ederim görüşelim mutlaka iki bebek baya zor oluyo yardımcın yoksa dahada zor eylül nasıl bir bebek bana yaz çok merak ediyorum kim baktı nasıl büyüttün bu yolda beraber olamadık malesef benim iki kızım oldu çok nete giremedim mesajlarıma bugün baktım seni görünce şaşırdım hemde çok sevindim tekrar görüşelim seni çok öpüyom kendine iyi bak eylüle ve bebişinede hamileliğin nasıl geçiyo

kızlarrrrrrr
ben anne oldum bebeğim dünyaya geldi adı ege oldu:) hersey o kadar anı oldukı ben bıle anlayamadım ayrıntıları kendıme gelınce yazıcam.şimdilik haber vermek istedım...

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim... Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor... Hoşgeldn aramıza...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim... İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim... Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah... Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin... Erkek bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin... İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi... Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi... Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu... Erkek bebek geliyor...

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy... Erkek bebek geliyor...

KASIM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

toprakceylin-------------------------------------5 Kasım---------------?. deneme*****Harikaaa...
mse121822-------------------------------------28 Kasım---------------13. deneme*****Harikaaa...

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

Yeni hamiş olan anneler eğer eklemediğim varsa bana bilgilerini yazsınlar hemen ekleyeyim...

Birde doğum yapan anneler durumunuzu yazarsanız ve bizimle doğum hikayelerinizi + bebişlerinizin fotoğraflarını paylaşırsanız çok seviniriz...

Uff unuttum.. benim melegim erkekmis bu arada.. Welqome listeye ekliyebilirsin.. :)

Ekledim canım...

kızlarrrrrrr
ben anne oldum bebeğim dünyaya geldi adı ege oldu:) hersey o kadar anı oldukı ben bıle anlayamadım ayrıntıları kendıme gelınce yazıcam.şimdilik haber vermek istedım...

Rabbim analı babalı büyütsün canım...

kızlarrrrrrr

tebrik ederim çok sevindim..darısı isteyen herkese inşallah.seni ve bebeğini çok öpüyorum kendine ve bebeğine dikkat et...

KUMRALPERİ canım hayırlı olsun gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün..

kızlar bizimde tarihimiz belli oldu artık salı günü doğum yapıcam bende.

kadriyecim tahmin etmiştim ben allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin detayları konuşuruz

burcumm hayırlısı olsun canım inşallah sanada kolay doğumlar nasip olur

KUMRALPERİ canım hayırlı olsun gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün..

kızlar bizimde tarihimiz belli oldu artık salı günü doğum yapıcam bende.

Allah yardımcın olsun canım benim...Salı günü meleğine kavuşacağına göre sezeryan olacak sanırım...

Allah yardımcın olsun canım benim...Salı günü meleğine kavuşacağına göre sezeryan olacak sanırım...

saol canım

evet sezeryan olucam mecburen benim tembel ve inatçı kızım bir türlü doğum pozisyonunu almadı kafası hala yukarda çok istiyodum bende normal doğurmayı ama napalım yeterki sağlıklı bi şkilde doğsunda.

kızlarrrrrrr

cnm gözünaydın
allah analı babalı büyütmeyi nasıb etsin

rabbim kolay doğumlar nasib etsin cnm.
yarın sağlıkla kucağına alırsın meleğini inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…