sezeryanmış normalmiş bence hiç önemli değil..bebiş için 9 ay zahmet çekiyoz..bi de doğum sıkıntısı çekelim ne olucak..benim kızım sezeryan olduğdu için bu da sezeryan olucak ağustosun 23-24 gibi sezeryanla alınır kesin..sen içini ferah tut doğum şekli önemli değil....
Uff unuttum.. benim melegim erkekmis bu arada.. Welqome listeye ekliyebilirsin.. :)
kızlarrrrrrr
ben anne oldum bebeğim dünyaya geldi adı ege oldu:) hersey o kadar anı oldukı ben bıle anlayamadım ayrıntıları kendıme gelınce yazıcam.şimdilik haber vermek istedım...
kızlarrrrrrr
ben anne oldum bebeğim dünyaya geldi adı ege oldu:) hersey o kadar anı oldukı ben bıle anlayamadım ayrıntıları kendıme gelınce yazıcam.şimdilik haber vermek istedım...
kızlarrrrrrr
KUMRALPERİ canım hayırlı olsun gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün..
kızlar bizimde tarihimiz belli oldu artık salı günü doğum yapıcam bende.
canım allah kurtarsın inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına
kadriyecim tahmin etmiştim ben allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin detayları konuşuruz
burcumm hayırlısı olsun canım inşallah sanada kolay doğumlar nasip olur
KUMRALPERİ canım hayırlı olsun gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün..
kızlar bizimde tarihimiz belli oldu artık salı günü doğum yapıcam bende.
Allah yardımcın olsun canım benim...Salı günü meleğine kavuşacağına göre sezeryan olacak sanırım...
kızlarrrrrrr
saol canım
evet sezeryan olucam mecburen benim tembel ve inatçı kızım bir türlü doğum pozisyonunu almadı kafası hala yukardaçok istiyodum bende normal doğurmayı ama napalım yeterki sağlıklı bi şkilde doğsunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?