• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

mse canım çoook sevindim azmin zaferi işte allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

benimde bebişim geldi kızlar,normal doğumla 2900gr 49.5cm dünyalar güzeli bi kızım oldu
inşallah allah hepiniz bu duyguyu yaşamayı nasip eder

canım hayırlı olsun bebeğim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

selam kızlar ...

benım oğlan erken gelmeye karar verdı kızlar..p.tesıden berı bel agrısı ve kasık agrısı vede akıntım vardı..dun normal kontrole dıye gıttıgımız hastane benı 1 gece yetırdı ve butun gun serum yedım..serum takılmadan once 5 dakıkada bır sancılar gelmeye basladı..daha sonra erken dogum olmasın dıye serum verdıler ve ıcıne de bazı ılaclar yaptılar.bır yandan da bana ıgneler yapıldı erken gelırse cıgerlerı acılsın dıye.dun gece tam bır ıskenceydı..suan taburcu oldum ama eve de bırsuru ılac verdıler ..cıerlerı gelıssın dıye bakalım dr 15 gun daha durdurmaya calısıyo dogumu.hakkımızda hayırlısını dılıyorum Allahtan ama sızler de dualarınızı eksık etmeyın kızlar:((( erken gelmesın mınıgım sımdı tam 15 gun sureklı yatıcam bu arada da sureklı sancılar gırıyo ama hafıf sekılde ılaclar sayesınde daha az hıssderek durucam sanırım ...ınsallah 15 gun durur ama durmazsada saglıklı dogsun:((( cok korkuyorum:14:

dualarını beklıyorum opüldünüz

inşllah 15 gün sabreder bebiş....sürekli yatmak doğumu durdurur...sağlıcakla gelsin bebişin inşallah..

sinemcim gözünaydın canım.maşallah çok tatlı bi bebek.ne güzel çatır çatır normal doğurmuşsun inşallah bnmki ve diğer arkadaşlarımıznkide böyle kolay bi doğum olur.

kumralperi canım geçmiş olsun inşallah bebişin zamanında gelir,şu 15 günüde atlatırsın hayırlısıyla.

kızlar artık bizde gün sayıyoruz çok azcık kaldı prensesimi kollarıma almama.

bu arada deniz1958 de doğum yaptı welcome cım eeklersin.

burcu senin de az kaldı ...spostarın maşallah bebeği çok tatlı..sende doğumdan sonra ekle bebişin fotosunu...

:16: :16: :16: :16: :16:

Selam hatunlar...Biz geldik oğluşumla...Az önce dr. geldik sonuçlarımızı öğrendik...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyon filan kalmamış...İdrar kültürümde güzel çıkmış sadece akıntı gözüküyor dedi...O zaten hep vardı...Veee şeker yükleme testimizde çok güzel çıktı...102 çıkmış...

welcome tahlil sonuçların güzel çıkmış sevindim.....benim son regi 28 kasım kasım listesine adımı yazabilirsin...bebek 6 haftalık şimdi cinsiyetini falan ilerde öğreneince yazarımm...

SİNEMCİM canım gözün aydın çok tatlı maşallah WELCOME canım seninde sonuçlar temiz çıkmış ne güzel kızlar hepinize çok teşekkür edrim inşallah bende sorunsuz bir hamilelik geçiririm epidural normal doğum hikayesi dinlemek güzeldi allah nasip ederse bende öyle doğurmak istiyorum

sinem epidüralli normal doğumda ıkınma hisii olmuyormuş doğru mu nasıl normal doğum yaptın
zor olmadı mı epidüralle ıkınma hiisii olmadan cevaplarsan sevinirinm

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :55: Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim... :55: Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor... Hoşgeldn aramıza...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim... İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :12: Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :55: Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah... Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin... :55: Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin... :55: İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi... :55: Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi... :55: Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu... :55: Erkek bebek geliyor...

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...

KASIM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

mse121822-------------------------------------28 Kasım---------------?. deneme*****Harikaaa...

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

Yeni hamiş olan anneler eğer eklemediğim varsa bana bilgilerini yazsınlar hemen ekleyeyim...

Birde doğum yapan anneler durumunuzu yazarsanız ve bizimle doğum hikayelerinizi + bebişlerinizin fotoğraflarını paylaşırsanız çok seviniriz...

welcome tahlil sonuçların güzel çıkmış sevindim.....benim son regi 28 kasım kasım listesine adımı yazabilirsin...bebek 6 haftalık şimdi cinsiyetini falan ilerde öğreneince yazarımm...

Sağol canım benim...Hele ben nasıl sevindim anlatamam...Senide ekledim canım listeye ama kaçıncı denemede tuttuğunuda yazarsan ekleyeyim onuda...

SİNEMCİM canım gözün aydın çok tatlı maşallah WELCOME canım seninde sonuçlar temiz çıkmış ne güzel kızlar hepinize çok teşekkür edrim inşallah bende sorunsuz bir hamilelik geçiririm epidural normal doğum hikayesi dinlemek güzeldi allah nasip ederse bende öyle doğurmak istiyorum

Sağol canım benim...Canım son adet tarihini kaçıncı denemede tuttuğunu yazarsan ekleyeyim hemen...

burcu senin de az kaldı ...spostarın maşallah bebeği çok tatlı..sende doğumdan sonra ekle bebişin fotosunu...

eklerim canım inşallah hayırlısıyla doğurayım.

benim kızım tembel çıktı ya kafası hala yukarda dönmedi bi türlü perşembeye kadar dönmezse mecburen sezeryanla doğurucam birazcık moralim bozuldu buna ama napalım kızım sağlıklı olsunda sezeryanla doğuversin

eklerim canım inşallah hayırlısıyla doğurayım.

benim kızım tembel çıktı ya kafası hala yukarda dönmedi bi türlü perşembeye kadar dönmezse mecburen sezeryanla doğurucam birazcık moralim bozuldu buna ama napalım kızım sağlıklı olsunda sezeryanla doğuversin

sezeryanmış normalmiş bence hiç önemli değil..bebiş için 9 ay zahmet çekiyoz..bi de doğum sıkıntısı çekelim ne olucak..benim kızım sezeryan olduğdu için bu da sezeryan olucak ağustosun 23-24 gibi sezeryanla alınır kesin..sen içini ferah tut doğum şekli önemli değil....

welcome canım listeye eklemişsin sağol..deneme sayısı 13 .deneme yazabilirsin....benim bir kızım var biliyosunuz...beni şimdi de cinsiyet merakı sardı...en önemlisi bebeişim sağlılğı ama cinsiyetini de çok merak ediyorum....

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :55: Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor... Hoşgeldin aramıza...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim... :55: Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor... Hoşgeldn aramıza...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim... İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :12: Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :55: Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah... Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin... :55: Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin... :55: İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi... :55: Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi... :55: Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu... :55: Erkek bebek geliyor...

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...

KASIM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

toprakceylin-------------------------------------5 Kasım---------------?. deneme*****Harikaaa...
mse121822-------------------------------------28 Kasım---------------13. deneme*****Harikaaa...

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

Yeni hamiş olan anneler eğer eklemediğim varsa bana bilgilerini yazsınlar hemen ekleyeyim...

Birde doğum yapan anneler durumunuzu yazarsanız ve bizimle doğum hikayelerinizi + bebişlerinizin fotoğraflarını paylaşırsanız çok seviniriz...

welcome canım listeye eklemişsin sağol..deneme sayısı 13 .deneme yazabilirsin....benim bir kızım var biliyosunuz...beni şimdi de cinsiyet merakı sardı...en önemlisi bebeişim sağlılğı ama cinsiyetini de çok merak ediyorum....

:16: :16: :16: :16: :16:

dilekcim 5 kasım son adet tarihim denem yokki beklenmedik bir ada oluverdi bebişim denemiyordum yani:)))

:54: :54: :54: :54: :54:

Herkese Merhabalar...

Ne zamandir ugrayamamistim.. ama ne güzel seyler kacirmisim, Toprakceylin ve mse121822 tüm kalbimler tebrik edrim. Bebekler yola cikmis... insallah saglikla kucaklariniza alirsiniz bebisleri... cidden cok sevindim...

canım hayırlı olsun bebeğim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
amin canım inşallah
teşekkür ederim cnm inşallah sizin bebişleride görcez burda
sinem epidüralli normal doğumda ıkınma hisii olmuyormuş doğru mu nasıl normal doğum yaptın
zor olmadı mı epidüralle ıkınma hiisii olmadan cevaplarsan sevinirinm

canım ben 6cmde epidural aldım ve o an hemşire artık kaka yapma isteğin geldimi doğumhaneye gidiyoruz demişti bisüre sonra geldi ve gittik orada da aynen o his geldiğinde ben kendim ıkındım o hissi yaşarken ıkınıyorsun ama epiduralin dozu çok önemli burada bi arkadaşa 2doz yapılmıştı o kaka yapma isteğini bile hissedememişti

Eki Görüntüle 123580
bu güzel kızın hikayesi,daha önce yazdığımı kopyaladım kızlar braz duygudan uzak ama detay olarak herşey var
merhaba kızlarr epiduralli normal doğum olduğu için hemen ilk fırsatta yazayım daha fazla geciktirmeden dedim

ilk baştan yazayım cuma günü bebişimin hareketleri bana daha az gelmişti ama hareket ediyordu yani
diyelim 2-3 kere hareket ediyorsa 2-3 saat etmiyordu ama normalde daha çok olduğu için bana az gelmişti bu
eşimde yarın annenlerle bi gir dr.a istersen dedi bana bende dr. dalga geçer dedim,çünkü bu ara hareketleriazabilir falan
demişti bana zaten
neyse cumartesi sabah eşim 6.30da kalktı işe gitmek için benimde 6.45te karnımda böle sanki adet sancısı ama
adet sancısıda değil yani tuvalete gitsem adet olduğumuz zamanlar hani gelsede rahatlasam hissi var ama
acısıda var yani böel 30-40saniye sürüyo sonra tamamen eser yok sanki hiç olmamış gibi oluyo eşime dedim ama
bunun sancı olduğunu bilmiyordum ozamanlar,sonra bu ağrı 15dk da bir tekrarlıyor hep bazen 10 bazen 7 bazen 18 diyelim
bi düzen yok ama süreklilik var yani ama sayılar bi iniyo bi çıkıyo
hatta burada arkadaşlarımızla konuşmanın üzerine hastaneye gitme kararı aldım
yanlış alarm olup geri dönmek istemedim bide sancı geçince sanki hiç olmamış
yada benmi abarttım acaba diyordum okadar bir biriyle alaksız anla çünkü
neyse gittik hastane sadece dikkat ettiğim şey sancı sürelerinin uzamasıydı 1dk.yı buluyordu yani
dr.um hemen nst ye gönderdi 20dk içinde 4tane 100lük sancı çıktı ve uzun süreliydi ve aralarda da 50,75ler falan vardı
dr.a sonucu gösterdim,ağrıların başlamış dedi,açılmaya baktı açılman yok dedi,rahim kasların çok kuvvetli dedi
bebeğimi kontrol etti geçen hafta 3kg çıkan bebeğim 2.5kg çıktı boyu herşeyi çok küçük çıktı
dr. bebeğin kanala indiği için sağlıklı ölçemiyorum bide kasılmaların var sürekli bebek toplanıyor ölçüm vermiyor dedi
bundan 300-400gr fazla olur dedi,seni bu durumda eve gönderemem dedi yatış verdi
bende doğum nezaman olurki dedim,ya sabaha karşı ya da yarın olur tahminen ama artık bekliyoruz yani dedi
neyse eşimi aradım söledim oda işten çıkçaktı işte yanıma gelmek için buarada odama geçtim artık
odamda nst ye bağlandım işte 1-2 saat içinde hala sancılar çekiyorum ama nst de 15 çıkıyor 20-25 çıkıyor ama dayanamıyorum yani
bi gariplik var yani 15-20ye dayanamıyordum artık,eşimle arkadaşım falan var muhabbet etmeye çalışıyorlar
ama çok kötü geliyordu sancılar hemşire geldi muayene etmek için kıza dedim 15-20ye dayanamıyorum yani 100leri hissetmiyordum bile diye
bi baktı açılmam 6cm olmuş,buarada sabah dr.um ağrıların çoğalınca ve sıklaşın hemşirelere sölersin beline epidurali yaparlar demişti
doktorum direk kendisi bu şekilde yönlendirdi yani,aslında çokta iyi olmuş,hemşire bunlar işte doğum sancıların dedi
açılma ile birlikte olanlar 15-20 yle bile bana zor gelmişti,yaşamadan atıp tutuyordum epidural bile yaptırmam diye
ama doktorumunda dediğine göre bu artık lüx değil gereklilik dedi,bende siz ne derseniz güveniyorum dedim
neyse hemşire 6cm deyince hadi doğumhaneye çıkıyoruz dedi saat 3-4 arası falan sanırım yada 5,çünkü hiç saate bile bakmadım
epidural yapıldı anestezi uzmanı bayan çok tatlıydı,ilk önce yatağa oturdum öne doğru eğildim
belime ince bi iğne vurdu böle bişeyler aktı içime sonra başka bişey daha yaptı bunda da elektirk çarpması hissi olabilir dedi,aynende öle oldu minik minik elektrik çarpıyor gibiydi
sonra epiduralin dozu az bırakıldı sanırım,çünkü daha 6cm deydik ya hemşire diğer dozu yanına aldı belimden uzanan iğne borusundan devamını ekliyecekti zamanı gelince buarada dünden 1 tas çorbayı bile zor içmiştim ve sabah aç geldiğim için lavman yapılmadı serum takıldı ama açlıktan ölüyordummmmm,neyse yine odama indikkk annemlerde sabahtan beri yanımdaydı ama eve göndermiştim onları açılma olmadan önce gece gelirsiniz diye,yarın olur diye düşünüyordum ben,neyse hemşire annenleri çağır artık doğum olur yakında dedi
buarada yine odamda nst bağlandım ve 15lik sancılarım yavaş yavaş 50ye 100e çıktı bende tık yok hissetmiyorum bile,hemde hiççççç,azönce 15e dayanamıyordum halbukii,buarada nişanım gelmemişti, hemşire eliyle açılmaya bakarken halletti onuda artık sürekli akan bi nişanım vardı hasta bezi koydular işte,önlükle öle takılıyordum odada hemşireye bana artık sancılarını çok hissetmiyeceğin için en son kaka yapma isteği gelir bişey olduğunda bana sölüyosun gidiyoruz dedi,işte yarım saate öle bi istek geldi hemde fecii sanki yapcam çıkıcak gibi
hemen dr.umu aradılar beni doğumhaneye çıkardılar tam 7ydi doğumhaneye gittiğimde ve açılmam 10cm i geçmişti sanırım öle takıldık yukarda biraz dr.um gelmemişti daha muhabbet falan ediyorduk çatalda ebeler hemşireler falan,ben çataldayım böle allah ne verdiyse sonra ebe bakalım ıkınabiliyormuyuz dedi 1-2 kere denedik bi baktı bebeğin saçları sakın ıkınma bebek çıkcak dedi,dr.u bekliyoruz dedi 7.30da dr.umdan haber geldi 5.dk ya yanımda olacaktı neyse geldi epiduralin kalanıda yapılmıştı işte son beklerken
sonra dr. kontrol ederken bi baktı bebeğin saçları ne yaptınız siz getirmişsiniz bebeği dedi gülerek
hadi başlıyoruz ozaman dedi ebe karnımdan bastırcaktı dr.umda alttan bekliyordu sanırım o sırada
kesiğide yapmış 1kere ıkındım ve bebiğim çıkmıştı ama
ağlamadı baktım böle küçücük bişey ben heralde 1.5-2kg falan diye düşündüm,sonra onu giyinmeye götürürlerden diğer odadan ciyak ciyak ağlama sesleri geldiii,ben işte dr.la muhabbet ediyordum niye ağlamıyor diye yok kaç dikiş var,yok karnım buruştu diye,dr.da ne çenen açıldı dedi bana adam dikiş atmaya çalışıyor bende önlüğü kaldırdım karnıma bakıyorum ne alemde diye dr.dur kız aletlerimi devircen ne yapıyon sen orda diyor bana :)) karnımı merak ettim dedim sonra bebişimi getirdiler
7.40ta bebişim olmuştu,çok güzeldi ebe öp diyor bana öpecek yer bulamadım kıyamadım,parmaklarını öptüm
koluma vermek istedi,alamadım korkudan biyeri acır diye ebe tutarak verdi omzuma çok güzeldi
sonra aşıları için götürdüler
buarada eşim doğumhanenin kapısından dr.um geldiğini görmemeiş 40dk. benden haber alamyınca doğumhanenin kapısını zorla elleriyle açmış güvenlikle takışmışlar biraz osırada bebişimde yoldaymış ebe gösterivermiş hemen
neyse odama indim kocacağım annem babam işte kuzen falan kapıda bizimkiler ağlaşıyorlarr bende bir damla bişey yok mutluluktan uçuyorumm,bebeğim 2900 gr. ve 49cm. di herşeyi çok normaldi
çok iyiyidi,çocuk hekimi geldi bebişimi inceliyorlardı yarım saate yanıma yollucaklardı
ben indim odaya ve yarım saate bebişim yanımdaydıı,hemencik emzirdimmmm mis gibiydi,
doğumu anlamadım bile desem yeridir kızlar çok kolay ve çokk güzeldi,eğlenceliydi,daha çocuk istesem 10kere daha böle yapabilirim diyebilirim yani hiç korkmayın,hemen ayağa kalkabildimm,yürüdüm falan işte oturuken dikişten zor oturdum ona dikkat edin
bide okadar getirdiğim herşey okadar gereksizmiş ki sadece 1havlu terlik gecelik,dönüş kıyafetleri bide ikramlıklar okadar bebeğe hastane takımı yeterli sadece bide bebek bezi iç zıbın,ıslak mendil falan,aklıma gelirse yazarım yine
yalnız çocuk hekimi unibaby i gösterdim yeni doğan için ilk zaman pamuk su kullan dedi
sürekli emzir dedi,istediği herzaman ve en geç 2saatte bir bizimkide maşallah sürekli emiyor hiç reddetmiyor
hemende sütüm geldi kızlar
şimdilik aklıma gelenler bunlar,inşallah allah hepinizee çooook kolay doğumlar nasip eder
bu duygular çok çok güzel.Allahım bizede yaşatsın inşallah..sende okdr güzel anlatmışsınkii Rabbim inşallahhh sağlıkla büyütmeyi nasip eder bebişini...
selam kızlar ...

benım oğlan erken gelmeye karar verdı kızlar..p.tesıden berı bel agrısı ve kasık agrısı vede akıntım vardı..dun normal kontrole dıye gıttıgımız hastane benı 1 gece yetırdı ve butun gun serum yedım..serum takılmadan once 5 dakıkada bır sancılar gelmeye basladı..daha sonra erken dogum olmasın dıye serum verdıler ve ıcıne de bazı ılaclar yaptılar.bır yandan da bana ıgneler yapıldı erken gelırse cıgerlerı acılsın dıye.dun gece tam bır ıskenceydı..suan taburcu oldum ama eve de bırsuru ılac verdıler ..cıerlerı gelıssın dıye bakalım dr 15 gun daha durdurmaya calısıyo dogumu.hakkımızda hayırlısını dılıyorum Allahtan ama sızler de dualarınızı eksık etmeyın kızlar:((( erken gelmesın mınıgım sımdı tam 15 gun sureklı yatıcam bu arada da sureklı sancılar gırıyo ama hafıf sekılde ılaclar sayesınde daha az hıssderek durucam sanırım ...ınsallah 15 gun durur ama durmazsada saglıklı dogsun:((( cok korkuyorum:14:

dualarını beklıyorum opüldünüz

Allah kurtasın senide inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Back