saol canım iyi dileklerin için Alllah yardımcın olsun hayırlısını versin
ayy cnm inan çok sevindim
rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsin
mse cnm çok evindim hayırlı uğurlu olsun bebişin..
buarada herkese mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum
bsbirkin teşekkür ederim....senin ve diğer tüm nisan topiği arkadaşların yeni yılı kutlu olsun...
arkdaşlar hepinize merhabalar...nisan topiğine başından beri takılılan biriydim..sonra hamile kalamayınca bebek fikrinden uzaklaşmak için nette takılmamaya karar verdim ve sonuç:HAMİLEYİMMM..hepinizin bu habere çok sevineceğini düşündüm ve girip yazmak istedim...seliz ve sevda dualarım sizinle...diğer arkadaşlarında doğumları yaklaştı...Allah bir avazda kurtarsın..sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi.
herkese iyi seneler kızlar,
mse canım çokkkkk sevindimm.sağlıkla kucağına alırsın inşallahh bebişini.
meraba kızlar oncelıkle hepınıze saglıklı mutlu hayırlı seneler dılıyorum...bebişi olmayanlara bebiş hhamiş olanlara da hayırlı dogumlar dılıyorum....
mse canım cok ama cok sevındım.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.hayırlı evlat olsun...ınsallah..
benımde artık 35.haftam zaman daralıyo oğlumu kucagıma almama az kaldı artık.eger 40 haftasını beklemez ve sabırsızlanırsa 36.haftadan ıtıbaren beklemeler baslıycak.hastane cantalarımızı da hazırladık hayırlısısyla beklıyoruz bakalım artık..nısan topıgınden ılk hamıs oalnlar bebeıslerını kucagına aldı ...darısı sonrakılere vede bana ınsallah..hepınıze sevgıler gonderıyorum ve öpüyorum
amin burcu..Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi...senin de az vaktin kalmış bebeişi kucağına almayı..çok heyecanla bekliyosundur eminim...
burcum canım az kalmıs artık senınde ..bısey sorucam canım ya ..bende sümüksü kıvamlı bır akıntı var ve baya ıslaklık yapıyo rahatsız edıyo.sence bu neden oluyor olabılır
mse canım çoook sevindim azmin zaferi işte allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde bebişim geldi kızlar,normal doğumla 2900gr 49.5cm dünyalar güzeli bi kızım oldu
inşallah allah hepiniz bu duyguyu yaşamayı nasip eder
mse canım çoook sevindim azmin zaferi işte allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde bebişim geldi kızlar,normal doğumla 2900gr 49.5cm dünyalar güzeli bi kızım oldu
hayırlı seneler kızlar her şey dilediğiniz gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?