• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar dün kan testi yaptırmıştım adetim 1 gün geçmişti değer 200.86 çıktı ya kendimi çok kötü hissedeiyorum düşünmediğim bir anda hamile kaldım gebeliğimin sağlıkla devam edeceğini bilsem herşeyimi verebilirim bunuda kaybedersem ben mahvolurum değer nasıl kızlar ya düşük mü 1 gün geçti adetimi ben eşimle hiç birlikte olmadım bile bir kaç kez ondada korunduk nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum allahım yardım et nolur kızlar dua edin bana nolur

ah cnm güzel şeyler düşünki güzel devam etsin rabbim ne zmn dilerse o zmn oluyo işte korunup korunmamak önemli değil bence..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş

kızlar dün kan testi yaptırmıştım adetim 1 gün geçmişti değer 200.86 çıktı ya kendimi çok kötü hissedeiyorum düşünmediğim bir anda hamile kaldım gebeliğimin sağlıkla devam edeceğini bilsem herşeyimi verebilirim bunuda kaybedersem ben mahvolurum değer nasıl kızlar ya düşük mü 1 gün geçti adetimi ben eşimle hiç birlikte olmadım bile bir kaç kez ondada korunduk nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum allahım yardım et nolur kızlar dua edin bana nolur

:52: :52: :52: :52: :52:
Tebrik ederim canım benim...Kötü şeyler düşünme...Birkere kötü bir durum yaşadın diye hep olacak diye bişey yok...Böyle olumsuz düşüneceğine Allah'a dua et herşey onun elinde...Adetinin 1 gün geçikmesi ile değerin çok iyi çıkmış canım...Hiçbir korunma şeklinin garantisi yoktur canım...Okadar korunmadın çabaladın olmadı ama bak korunduğunu sanıp Rabbim hediyenizi yolladı size...Hiç beklemediğim anda meleğim geldi diye yazıyorlardı işte buda öyle canım ben buna inanıyorum bende boşverdiğim zaman geldi meleğim...

:52: :52: :52: :52: :52:
Tebrik ederim canım benim...Kötü şeyler düşünme...Birkere kötü bir durum yaşadın diye hep olacak diye bişey yok...Böyle olumsuz düşüneceğine Allah'a dua et herşey onun elinde...Adetinin 1 gün geçikmesi ile değerin çok iyi çıkmış canım...Hiçbir korunma şeklinin garantisi yoktur canım...Okadar korunmadın çabaladın olmadı ama bak korunduğunu sanıp Rabbim hediyenizi yolladı size...Hiç beklemediğim anda meleğim geldi diye yazıyorlardı işte buda öyle canım ben buna inanıyorum bende boşverdiğim zaman geldi meleğim...

çok sağol dilekcim o kadar tuhaf ki duygularım anlatamam bugün kan testi tekrar edilecek inşallah katlamıştır yerimden kalkıp yürümek bile istemiyorum bebğim düşecekmiş gibi geliyo inşallah bu sefer bırakmaz beni meleğim :emir_bebek:

çok sağol dilekcim o kadar tuhaf ki duygularım anlatamam bugün kan testi tekrar edilecek inşallah katlamıştır yerimden kalkıp yürümek bile istemiyorum bebğim düşecekmiş gibi geliyo inşallah bu sefer bırakmaz beni meleğim :emir_bebek:

Canım tekrar yaptırınca sonucunu yaz buraya bende merak ediyorum...Şuan çelişkide olduğundan kendini öyle hissediyorsun...Birkaçgün geçsin rahatlayacaksın ve tadını çıkaracaksın hamileliğin ama sen kendini kasma canım yinede bebeğin için...

TOPRAKCEYLİN bunlar :16: :54: :71: senin için...İçini ferah tut 9 ay :49: böyle gezeceksin...

canım benim ya çook çook teşekkür ederim inşallah ben de yaşarım bu duyguları kocaman bir karınla gezerim allahım nolur yardım et okuldayım şu an eve gideyim kan vermeye gideceğiz eşimle inşallah artar değerim inşallah

canım benim ya çook çook teşekkür ederim inşallah ben de yaşarım bu duyguları kocaman bir karınla gezerim allahım nolur yardım et okuldayım şu an eve gideyim kan vermeye gideceğiz eşimle inşallah artar değerim inşallah

Yaptırıp sonucu alınca buraya yaz canım...

kızlar benim 1 gün geçti hasta olmadım inşallhh olmammmm :)

Kız gidip kan testi veyada idrar testi yapsana...Çaabbbuuuukkkkk...

korkuyorum :( yapmaya yine hayırrr bebek yok çıkacak diye
bazen olacakmışım gibi belim ağrıyor
33. gün bitti
32. gün adet olurdum
1 gün geçti biraz daha geçsin bakalım :)

toprakceylin canım çoooook tebrik ederim bak hiç ummadığın hiç üstüne düşmediğin zamanda geliverdi bebeğin
sen sakın olumsuz düşünme herşey çok güzel olucak
moral çok önemli allah tamamına erdirir inşallah
kızlar benim 1 gün geçti hasta olmadım inşallhh olmammmm :)

canım inşallah seninkide güzel bir bebiş haberidir
hayırlısıyla sende güzel haberi ver
allah tüm olmayanlara nasip etsin inşallah

bizimde son haftamız artık doktorumuz haftaya gelmezse sezeyanla alalım
gününü geciktirmeyelim dedi
bakalım hayırlısı 3-5güne kendiliğinden geliverse hayırlsıyla

TOPRAK çok sevindim canım gözün aydın allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder

SEVDA canım sen naptın test falan yaptınmıki inşallah senin bebişte gelmiştir.

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz KAAN'ımla gayet iyiyiz...
Bugün 14:00 araştırma hastanesinde ayrıntılı usg vardı...Daha sıra beklerken oğluşum tekmeleyip durdu annesini...Sıramız gelincede dr. 1,5 saat çıldırttı...Rahat durmadı...Tam pozisyonunu yakaladım diyor bizimki hop dönüveriyor poposunu...Çıldırdı bu oğlan diyor dr...Yüzünü kapatıyor...Parmaklarını sayacak ama bir türlü açmıyor...Yumruk yapmış hereket ettirip duruyor...Birde almış eline kordonunu onu sıkıp sıkıp duruyor beyefendi...Usg boyunca dr. kolu ağrıdı artık ama neyseki tekrar tekrar bakıp tamamladı...
17:00 özelde randevumuz vardı...Ordada hareketliydi...Anneannemizde ilk defa gördü torununu...Herşeyi çok güzel gelişiyor dedi dr...Bu seferde kordonunu tokatlayıp duruyordu babamız çok hoşuna gitti...Kilomuz 650gr olmuş kızlar...2 hafta önden gidiyor dedi dr ve boyuda tahminen 22 cm falan dedi...Bacaklarını topladığı için boyunu ölçemiyoruz dedi ama tahminen 22 cm olmuş...Normalde 21+1 bugün ama usg göre 23+0 çıkıyoruz...Tahmini doğum adete göre 21.04.2011 ama usg göre 08.04.2011 çıkıyor...Maşallah diyeyim bari KAAN'ıma...
Bana gelince yine heray olduğu gibi 1 kilo almışım...Dr. iyi gidiyorsun dedi...

burcucum test yaptım negatiff yaa :((( çokk üzgünüm zaten adet belitirm var
34. gün bugun o da bitmek üzere yarın 35. gün
32. gün adet olurdum sarkmazdı naden sarktı anlamadım

ekimde aşılama yaptırmıştım 7 kasımda adaet oldum kasımda bişey yaptırmadım o iğnelerden mi sarktı bilmiyorum :((

kızlar günaydın bende dün yine kan verdim en son 600 dü dün >1000 çıktı yani cihaz 1000 den düyük olduğunu gösteriyormuş çok şükür doktorada gittim göremeyiz ama bakalım yinede dedi göremedi keseyi daha küçük alttan gözükür dedi bende alttan istemiyorum dedim salı tekrar gideceğim inşallah gözükür düşüğüm olduğunu söyledim ve kan pıhtılaşması falan varsa diye diye aspirin yazdı birde folbiol şimdilik bunlar yeterli dedi allahım yardım et herşey bu sefer çok güzel olsun

Back