2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

olur canım allaha şükür bi tane kzın var bak zamanı var demekki allahın bi bildiği vardır.

benim kızımın adıda DURU olucakkaydirigubbakcemile2

evet benim tesellim kızım..o sağlıklı olsunda gerekirse 2. olmasın..ben zaten 2. bebeğide kızım için istiyorum...tek kalmasın..her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum...hamile kalamdığım her ay kızımda büyümüş oluyo..belkide kızım küçük diye çok zorlanıcaktım...Allah ın var bi bildiği...

inşallah güzel haberler veririz.bakalım ...bu arada bende ilk hamileliğimi senin gibi geçirdim..6. aydan sonra hamile olduğum anlaşıldı:))))))))

arkadşalar 2-3 gündür miğdem bulanıyo...son adet tarihim 18 ekim yani hamile olmam imkansız gibi..beklenen regi 13 kasım...zaten bu kadar erken belirti başlamaz kii....ben midemi üşüttüm galiba...

arkadşalar 2-3 gündür miğdem bulanıyo...son adet tarihim 18 ekim yani hamile olmam imkansız gibi..beklenen regi 13 kasım...zaten bu kadar erken belirti başlamaz kii....ben midemi üşüttüm galiba...

cnm haklısın belirtiler bu kdr erken başlamaz geçmiş olsun ama inş 13 kasımdan sonra gerçek belirtilerin başlar...

ben yağız iismini çok beğeniyorum..ayrıca furkan ismide Allah ın isimlerinden...çok güzel isimler bulmuşsun..
teşekkür ederim cnm

ay kızlar gırdım ama mesajlarınıza cevap yazamıyorum vaktım yok yarın tekrar gırer yazarım ok opuldunuz:))))

cnm facedeki resimlerin çok tatlı çok beğendim o hamile tişörtünle seni:)

mse canım geçmişolsun soğuk algınlığından üşütmektende olur dikkat et kendine.

inşallah bebeiş içinde başlar 13nden sonra

merhaba arkadaşlar nasılsınız,inşallah iyisinizdir

bayadır giremedim ama sizinle alaksı yok bi tatsızlık olmuştu burada oyüzden içimden gelmedi pek hemen hemen herkes hamile olmuş okadar sevindimki,allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah,
1-2 arkadaşımız kalmış sadece, inşallah onlarda en kısa zamanda mutlu haberi verirler bize,demekki en uygun zamanı bekliyor bebeişleri,

bizde iyiyiz şükür 34. haftamızdayız kızım olucak adıda masal,herşeyimiz hazır artık bekliyoruz sadece,yarın kontrolüz var 2kg civarrlarında şuan boyuda 44cmdi 2hafta önce bakalımyarın ne durumda çıkcak,
hepinize dua ediyorum kızlar allah inşallah isteyen herkese nasip etsin olanlarrıda kucaklarına almayı nasip etsin diye

kendinize iyi bakın öpüyorum çooook

canım benim dr.mda alsancakta ayşe özbakkaloğlu çokk memnunum tavsiye ederim.doğumumda büyük ihtimalle çınarlı da olucak inşallah.

hıım anladım canım hayırlısı olsun çınarlı içinde çok güzel şeyler duydum.umarum sorunsuz doğumlar yapar bebeklerimizi sağsaglım kucaklarımıza alırız..

canım dikkat et kendine bu havalar şifayı kaptırıyo ınsana bende hasta olmamak ıcın nasıl mucadele verıyorum bır bılsen.umarım hasta deıl hamıssındır.dualarım senınle guzel haberlerını beklıyorum canım..

cnm facedeki resimlerin çok tatlı çok beğendim o hamile tişörtünle seni:)

çok teşekkürler canım:))) daha çok az resmim var..fotograf makınam bozuldu..o fotolar baskalarının cektıklerı(( doya doya fotgraf cekılemedım.ama alıp cekılıcem.zaten gobıs yenı cıktı fazla bırsey kaybetmıs sayılmam:)))

Ha bu arada kızlar ben bu aksam saat 5te oğluşumu görmeye gidiyorum heyecan dorukta:)) çok özledim keretamı..ne kadar oldu falan hepsını gelınce yazarım sızede:))) bırde bızım oğlanın adı ( batın ) olucak nasıl sizce

Sınem nasılsın canım.benım heyecan dorukta:))) aksam olsa da oglumu gorsem ya...senı burda görmek coook guzel keske butun kızlar gelse yıne eskısı gıbı olsak.

sinem nekadar uzun zaman oldu gerçekten görmeyeli eskilerden birilerini görmek çok güzel arada uğra canım bebişinle ii olmanıza da çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok az kalmış

Sınem nasılsın canım.benım heyecan dorukta:))) aksam olsa da oglumu gorsem ya...senı burda görmek coook guzel keske butun kızlar gelse yıne eskısı gıbı olsak.
evet cnm ilk zaman çok güzeldi topiğimiz zor toplanır bidaha o kalabalık heralde,inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm bebişin kocaman olmuştur artık,akşama güzel haberlerini bekliyorum

canım sizinlede denk gelmek çok iyi oldu gerçekten amin cnm inşallah allak kucaklarımıza almayı nasip etsin,canım eşinle buluşamadınız değilmi hala en son yazın yanına gittin ama temelli beraber yaşamaya başlamadınız heralde değilmi,umarım en kısa zamanda sende hayırlısıyla hamile kalırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…