evet arkadaşlar doktordan şimdi geldim ve reginin 13. gününde yumurtam 23 mm olmuş...doktor bundan sonra çatlar dedi ve 2 günde bir ilişki önerdi....
meraba kızlar napıyosunuz bakalım..
benım oğlan kıpır kıpır.hıc yerınde durmuyo..artık ıyıden ıyıye hıssetmeye basladım..onceden sadece yatma pozısyonunda kımıldardı sımdı ayakta otururken hep kıpır kıpır masallah...dıger hamısler sız neler yapıyosunuz bakım.
benım oğlan kıpır kıpır.hıc yerınde durmuyo..artık ıyıden ıyıye hıssetmeye basladım..onceden sadece yatma pozısyonunda kımıldardı sımdı ayakta otururken hep kıpır kıpır masallah...dıger hamısler sız neler yapıyosunuz bakım.
gunaydin kizlar...Lutfen Yardiiimmmm!
Bugun uzun yolciluga cikacagim icin aklimda soru isareti olmasin diye test yaptim. Inanamiyorum cok saskinim ama cift cizgi cikti.alkisalkisalkis :teytey:
Daha dun niye olmuyo diye doktora gitmistim. Bugun arayip test yapmasini soylicem gulucek halime.
Kizlar biraz tavsiye verin ne yapip ne yapmiiim...
evet arkadaşlar yumurtam 13. günde 23 mm olmuş..bizde 2 günde bir deneme yapıyoıruz..nasipse olur artık...dua edin benim için...
ay cnmm ne güzel bende hissetmeye başlasam ne güzel olcak bebişimi...çok merak ediyorum o duyguyu
Ne güzel canım yaaa...Hareketlerini hissediyorsun...Biz daha hiçbirşey hissetmiyoruz...Ogünleri sabırsızlıkla bekliyorum...
ayy cnm yaaa ne güzel.ilk ne zaman hissettin cnm?
bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.böle hissetmeyince sürekli bişimi oldu acaba bebeğime diye düşünüyorum.rabbim korusun.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin oğlunuzu.
gunaydin kizlar...Lutfen Yardiiimmmm!
Bugun uzun yolciluga cikacagim icin aklimda soru isareti olmasin diye test yaptim. Inanamiyorum cok saskinim ama cift cizgi cikti.alkisalkisalkis :teytey:
Daha dun niye olmuyo diye doktora gitmistim. Bugun arayip test yapmasini soylicem gulucek halime.
Kizlar biraz tavsiye verin ne yapip ne yapmiiim...
maşallah topiğimizde hemen hemen herkes hamile kaldı mse canım sende inşallah bu ay tutturursun
2010 EKİM AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
mse121822----------------------------22 Ekim---------------10. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:Allah yardımcısı olsun...
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:gamyoncuiremsu İkiz erkek bebekler geliyor...
TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan
EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...:lepi: hihoyyyt :ecrin_bebek:
EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...:lepi: alkisalkisalkis
BEKLEMEDEKİLER
Seliz-------------------------------------02 Ekim---------------?. deneme
Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...
ben de varım nisan ayı topiğinde başlayıp
hamile kalamayan :)))
mse121822 yanlız değilsin
hadi yarış yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?