opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım yakışıklı bir prens geliyor desene...Rabbim o prensi annesine ve babasına bağışlasın...
Canım seninki annesinle oyun mu oynuyormuş...Bak afacana...İnşallah sende ilk kontrolünde kesinleştirirsin cinsiyetini...
inşallah canımm.amniyosentez sonucum iyi cıksında cinsiyeti cokda onemli değil...sağlılı olsun yeterki...başlarda oğlum diye sevdim şimdi ortada kaldım
oğlum oluyooooooooooooo kızlar :)))zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis
oo canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşun
kadriceciiğim allah oğluşunu sana bağışlasın canım benimm
canım evet klomenle tedavı olabılırız ama esımde morfolojı % 2 varıkosel ameklıyatı oldu 1.5 ay once 2.5 ay sonra test yaptrcaz.degerlerde duzelme olmadan klomen kullanmamın bır anlamı yok.bızımkısı umutsuz vaka.hem bende hem esımde sorun var:çok üzgünüm:
cnmm gözünaydın yakışıklı bi prensin olcak demkki hadi hayırlısı bakalım
canım gozunaydın.kesin mi dedin doktorun.banada ilk erkek dedi sonradan kız gibi dedi ben hala öğrenemedim anlayacağın.sağlıklı olsunda
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım yakışıklı bir prens geliyor desene...Rabbim o prensi annesine ve babasına bağışlasın...
gözün aydın canım
kumralperi canım hadi hayırlısı olsun canım sanırım benimde oğluşlarım geliyor
Hadi geçmiş olsun canım...Sonunda bitirdiniz yani...Rabbim kirletmeyide nasip etsin...
oğlum oluyooooooooooooo kızlar :)))zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis
dilek nasıl belirtiler hissttin her AYDAN FARKLLI bişey oldu mu
ben uzun süredsir giremiyorum belki söyledin anlattın ama okuyamadım
KIZLAR CANIM BEN YİNE KIRMIZI KARTI GÖRDÜM mafoldumben. WELCOME CANIM YENİ TARİHİM 26 EYLÜL. AMA UMUTSUZ Çok üzgünüm çoook senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?