• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Selam kızlar :)
ramazanda çalışmaları sekteye uğrayan var mı :)
zor oluyor yaa:) ben yumurtlama dönemimde 2 kez ilişkiye girdim bakalım artık :(

bu gece aşkımla son gecem kızlar yarın urfaya dönüyorum her gidiş beni biraz daha yıkıyo nasıl dayanacağım ne yapacağım artık bende bilmiyorum çok üzgünümm:(((

bu gece aşkımla son gecem kızlar yarın urfaya dönüyorum her gidiş beni biraz daha yıkıyo nasıl dayanacağım ne yapacağım artık bende bilmiyorum çok üzgünümm:(((

cnm her uzun gecenin sabahı aydınlıktır biliyorsun birazcık daha sık dişini sonra bu zmnlar nasıl gelip geçmiş anlamayacaksın bile emin ol bizde eşimle askerlikten dolayı 6 ay ayrı kaldık gerçekten çok zor bide biz o 6 ay hiç görüşmedik izin almadı erken geleyim diye ama zorda olsa geçti gitii şimdi bize sadece bi anı okdr inş sizde beraberken bu günleri hatırlayıp nasılda geçti gitti di,yeceksiniz
buarada ben urfaya dün geldim felaket bi sıcak var burda

2010 EYLÜL AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

exporter---------------------------------13 Eylül---------------6. deneme
mse121822----------------------------21 Eylül---------------9. deneme
nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: İkiz bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan :emir_bebek:

BEKLEMEDEKİLER

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

selam kızlar
gene kimsecikler uğramamış topiğe
benimde dün misafirlerim vardı malesef giremedim.
nasılsınız bakalım.

merabalar kızlar

bır haftadır annemlerdeydım ugrayamadım topıge prensımın gelısını kutlayan herkese teskkur ederım.arzucum canım Allah tez zamanda kavustursun canım kocana senı kıyamam sana ben.bır hafta aılemle gecırdım esım yanımda yoktu ınan o kadar ozledımkı..Allah bol bol sabır versın canım sana.ama gecıcek canım bak bır senen kaldı gecen sene ıkı senem var dıyodun bu sene de bıttımı sonu aydınlık sayılı gun cabucak gecer..uzulmee

merhaba kızlarrr
nasılsınız?
2 gündür sitede bakım vardı girdim ama yazamadım malesef.

pzartesi günü doktora gittim.miniğim büyümüş. 4.26 cnm olmuş boyu. şuan 10+6 olduk.hareket edişleri iyice belli oluyodu artık.zatn 12 haftada tüm organlar tamamiyle oluşumunu bitiriyomuş sadece gelişmeye devam ediyolarmış.
testlerim için bayramdan sonra çağırdı.ikili testide yaptırcaz o zaman.

Back
X