2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

selam kızlarr
nasılsınız?
ben 8-9 gündür yoktum evde badana vardı acayip yoruldum.heryer birbirine girdi.ama şükür toparlandık bitti herşey.

allah bagıslasın canım yaa rabbım uzuun saglıklı omurler versın.

bende bugun yumurta takıbıne gıttım 14. gunum.takıbe baslamak ıcın gec ama bugun dr.ustten baktı usg ıle.sagda bıkactane 7-8 mm yumurtan var dedı.14. gune gore kucuk degılmı.zaten 25 gunde regl oluyorum.hazırandakı yumurta takıbımde 12. gun sagda 1 tane 17mm yumurtam vardı.neden boyle oldu yaa.zaten gec yumurtluyorum18.gunde yumurtluyor 1 hafta sonra adet oluyordum.bu da sorunmus.luteal faz eksıklıgı.sımdı bırde yumurtlama bozuklugumu var acaba.18. gune kadar gelısıp catlarmı acaba bılenınız varmı

hazelcım canım benım hamıle kaldıgımdakı yumurtamın boyu yanlıs hatırlamıyosam eger 19*17 dı.ama bılmem kı senın yumurtan bırden cok oldugu ıcın kucuk kalmıs olabılır cunku ben dr bı tanecıkmı yumurtam var dedıgımde ıyı olanı bu demıstı.yanı aslında kafana takıcak bısey yok bu ay ole olmustur her ay aynı olmazkı gecen aykı yumurtan guzelmıs mesela ..sen klomen tarzı bır ılac kullandınmı

gecen ay cok ıncır yedım bunun bır etkısı olabılırmı.gecen ay dedıgım temmuz sonu agustos bası gıbı.yaş ıncır yedım cok

ay canım hıc bılmıyorum kı ama eger ondan oldugunu dusunuyosan bu ayda ye nasılsa tam mevsımı.ha bıde hıc endıselenme canım bende klomenle hamıle kaldım eger klomen kullanırsan yumurtan ıstedıgın boyutta buyur zaten senın yumurtan olusuyo klomen surecı hızlandırıyo sadece yanı dogla yollarla daha uzun surecek olan surec kısalıyo bende oyle oldu canım hayırlısı dr onerırse kullanırsın .ıyı geceler canım

canım evet klomenle tedavı olabılırız ama esımde morfolojı % 2 varıkosel ameklıyatı oldu 1.5 ay once 2.5 ay sonra test yaptrcaz.degerlerde duzelme olmadan klomen kullanmamın bır anlamı yok.bızımkısı umutsuz vaka.hem bende hem esımde sorun var:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oğlum oluyooooooooooooo kızlar :)))zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis

Canım yakışıklı bir prens geliyor desene...Rabbim o prensi annesine ve babasına bağışlasın...

canım gozunaydın.kesin mi dedin doktorun.banada ilk erkek dedi sonradan kız gibi dedi ben hala öğrenemedim anlayacağın.sağlıklı olsunda

Canım seninki annesinle oyun mu oynuyormuş...Bak afacana...İnşallah sende ilk kontrolünde kesinleştirirsin cinsiyetini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…