Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!
hamileliğim iyi gibi cnm.midem bulanıyo sürekli ama öle kusturcak gibi değil kaynıyo içerde bişiler.yemek yiyebiliyorum ama öle sebze felan yok hiç peynir ekmek domates gibi.ilk öğrendiğimde çok güzeldi bol bol sütümü içiyodum cevizimi meyvemi sebzemi yiyodum.ama şimdi midem bulanıyo sıvı tüketince.
senin nasıl hamileliğin cnm?
Çoook teşekkür ederim canım benim...Rabbim bana bu günleri gösterdiği gibi inşallah eli ayağı düzgün bir şekilde meleğimi kucağıma almaya nasip eder...
Çoook teşekkür ederim canım benim...Rabbim bana bu günleri gösterdiği gibi inşallah eli ayağı düzgün bir şekilde meleğimi kucağıma almaya nasip eder...
ya varya kendi hamile olduğumu öğrendiğim gün aklıma geldi aynı o günkü gibi çok ama çok sevindim canım hastaneye gidersin hemen p.tesi görürsün minicik kesesini nazlı bebişin
Kızlar ben bir mutfağa bir oturma odasına mekik dokuyorum...Akşama misafirlerim var yemeğe...Hazırlanmaya başladım...Mesajlarınıza geç yanıt gelirse kusura bakmayın...
ya varya kendi hamile olduğumu öğrendiğim gün aklıma geldi aynı o günkü gibi çok ama çok sevindim canım hastaneye gidersin hemen p.tesi görürsün minicik kesesini nazlı bebişin
Canım bu akşam iftardan sonra burda kadın doğum hastanesi var oraya gidip kan testi sonucumu yaptıracağım...Dr. ne zaman dersede ozaman keseyi görmeye belkide bu akşam görürüm... :Saruboceq:
welcome canım benim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim gördün mü bak sabrın sonu selametmiş Allah ım çok şükür bu günleri gösterdi inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın tekrardan tebrikler