• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

welcomecim evet çoğusu grmiyo malesef

ama bn her siteye grdiğimde mutlaka giriyorum buraya bu topik bnm ilk gözağrım yazmasam bile hep takip ediyorum canım

kızlar değerim 5 günde 54 ten sadece 88 e yükselmiş doktor sağlıksız bir iç gebelik bir ihtimalde dış gebelik olabilir dedi hep yükselmesini istediğim değerimin şimdi düşmesini ve bebeğinde kendiliğinden düşmesini istiyorum yine hayallerim yıkıldı 2. kez kaybediyorum yavrumu mafoldumben kürtaj olmak istemiyorum öyle yıprandım ki :(((

degerlerinin yukselme sansi hicmi yokmus canim..

COTANAK28 canım nasılsın...Nerelerdesin...Hiç girmiyorsunda...Doğrusu çoğu kız girmiyor...Beni burda yalnız bıraktınız...

canım benım haklısın bayadır gıremedım ama arasıra takıp edıyorum cok kısa sure once kayınvalıdemı kaybettık baya uzucu seyler atlattım dahala onun sokunu ustumuzden atamadık bebısıme gelınce cok sukur suan ıyı gıdıyoruz artık 5 aylık olduk sanırım yolu yarıladık ama bu sıcaklarla basım belada ınan nerdeyse dua edecem kıs gelsın dıye

kızlar 3lu testimde sorun cıktı pazartesi amniyosentez yapılacak.hbr vermek istedim

cnm çok geçmiş olsun.
amniyosentez yaptırsdın mı sonuçlar nasıl?inşallah çok ii çıkmıştır.

selam kızlarr
nasılsınız?
ben yoktum 3-4 gündür giremedim ondan dolayı.bizimde ikinci kontrolümüz cumartesi günü bkalım kalp atışlarını duyucakmıyız?

cnm çok geçmiş olsun.

selam kızlarr
nasılsınız?
ben yoktum 3-4 gündür giremedim ondan dolayı.bizimde ikinci kontrolümüz cumartesi günü bkalım kalp atışlarını duyucakmıyız?

hadi bakalım canım inşallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışlarını

2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

duruşah--------------------------------12 Ağustos---------------15. deneme
WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme
mse121822---------------------------24 Ağustos---------------8. deneme
nurmeh---------------------------------30 Ağustos---------------8. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: İkiz bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme :lepi: opuyorumnanaktan :emir_bebek:
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme :lepi: opuyorumnanaktan :emir_bebek:

BEKLEMEDEKİLER

erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :emir_bebek: :Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme:Saruboceq: :emir_bebek: :Saruboceq:
suur--------------------------------------29 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :emir_bebek: :Saruboceq:

hihoyyyt hihoyyyt Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik... hihoyyyt hihoyyyt

canım benım haklısın bayadır gıremedım ama arasıra takıp edıyorum cok kısa sure once kayınvalıdemı kaybettık baya uzucu seyler atlattım dahala onun sokunu ustumuzden atamadık bebısıme gelınce cok sukur suan ıyı gıdıyoruz artık 5 aylık olduk sanırım yolu yarıladık ama bu sıcaklarla basım belada ınan nerdeyse dua edecem kıs gelsın dıye

Başınız sağ olsun canım...

cnm çok geçmiş olsun.

selam kızlarr
nasılsınız?

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X