• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

evet canım bende ılk dr gıttıgımde yapmıstım tıckerımı sımdı duzelttım...ultrasonda degısıyo dogum tarıhım sonucta tam sattan hesaplıyolar ve ultrason daha dogru cıkarıyomus tam gunumuzu benımkı her gıttıgımde degısıyodu sordum oyle dedı dr.bugn 14 tam bıttı yarın 15 ten gun almaya baslıcam..sen cınsıyetını ogrendınmı canım

kadriyecim bişey soracağım canım sen kimyasal gebelik yaşadığında değerin kaçtı ve idrar pozitif çıkmışmıydı şunu merak ediyorum değer kaç olunca idrar testi pozitif oluyor

evet canım bende ılk dr gıttıgımde yapmıstım tıckerımı sımdı duzelttım...ultrasonda degısıyo dogum tarıhım sonucta tam sattan hesaplıyolar ve ultrason daha dogru cıkarıyomus tam gunumuzu benımkı her gıttıgımde degısıyodu sordum oyle dedı dr.bugn 14 tam bıttı yarın 15 ten gun almaya baslıcam..sen cınsıyetını ogrendınmı canım

haftaya gittigimde ogrenecem benimki biraz utangac gostermiyor

arzu canm sen baska kan testı yaptırdınmı degerın kac suanda

canım değerim 46 çıkmıştı 2 gün sonra 54,9 oldu şimdi pazartesiyi bekliyorum ama umudum yok benim yükselmeyecek midem çok bulanıyo gün içinde ve çok halsizim ayağa kalkınca gözlerim kararıyo biraz önce ne yediysem çıkardım çok korkuyorum acaba beni zehirliyor falan mı

toprakcım bence değerin yükselecek gibi
inşalah yükselir canını sıkma
miğden bulanıyorsa iyiye işaret

toprakcım bence değerin yükselecek gibi
inşalah yükselir canını sıkma
miğden bulanıyorsa iyiye işaret

canım bu dediğin olsa ben varya sevinçten aklımı yitiririm yani benim için o derece bişey olur ilk hamileliğim kötü başlayıp kötü bitti buda kötü başladı ii bitmesi için neler vermezdim 2. de böyle olunca umutlarımı kaybettim ben

toprakçım canım iyi düşün iyi olsun inşallah..kötü şeyler düşünmemeye çalış.

inşallah hamişsin sende ve çokkk sağlıklı bi şekilde geçirceksin..dalarımız seninle canım:Saruboceq:

hepinize çoook teşekkür ederim kızlar sizde olmasanız düşünmekten deriririm hepinizden allah bin kez razı olsun allahım tüm dileklerinizi kabul etsin

Back
X