az once test dayanamayıp test yaptımmmm ıkıncı cızgı bellı oldu hemde hemen bıraz acık renklı fakat
O zaman sen kesin hamilesin.Şimdiden tebrikler: )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az once test dayanamayıp test yaptımmmm ıkıncı cızgı bellı oldu hemde hemen bıraz acık renklı fakat
aaaa testmi yaptın nerden anladın,çoooooooooook tebrikler,inşallah hamilesindir
O zaman sen kesin hamilesin.Şimdiden tebrikler: )
Ayy ne güzel ya hamiller çoğalıyorr.Kaçıncı denemen canım senin birde belirtilerin ne zaman başladı ve neler : )
canım ne olur dua edın ınsallah oyledır
adı ne cnm aldığın testin belki bende alırım yarın ya bazen çok dayanıyorum bazende hemen öğrenesim geliyo
canım 2 cı deneme ıkı uc gundur sıddetlı kasıklarım agrıyordu hele dun gece olucem sandım
canım 2 cı deneme ıkı uc gundur sıddetlı kasıklarım agrıyordu hele dun gece olucem sandım
canım ya adetin kaç gün geçmişti benimde şafak 6 günüm kaldı test gününü zor bekliyorum zaman geçmiyor
canım benım adetım gecmedı ayın 10 da adet gunum
yaa sorma carnacım bendede vardı ama hesaplıyorum yumurtlama günüm bile değilmiş ozamanlar ama sanırım yumurtlama belirtileride öle oluyomuş ya sen tam yumurtlam dönemindesin ya şuan ondan 4-5 sürüyo cnm belirtileri,ya ben yarın test yapmak istiyorum ama sabahtan dersim var direk okula gidicem,,ee yolda alsam bile ilk idrarı kaçırmış oluyorum ya,12de evde olucam acaba öğleden sonra yapılırmı bilginiz varmı yarın yapayım olmazsa
Canım ateş ölçme yöntemini yaparsan sadece sabahları aynı saatte yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uyku ile ölçeceksin.Gün içindeki dereceleri boşverin...benim kaç gündür çatladıkta sonra hep yüksel ama ben aynı saatte ölçmüyorum gündüzleri ve sabahları ölçüyorum gündüz ve akşam 37.1 gibi oluyor hisedilir şekilde ateşim var hasta gibiyim
Canım son günlerine yaklaştığından kendi kendine psikolojik olarakta etki yapabilirsin ama hamilelikte olabilir...pandam birde öğürtü olacakmış gibi midem, öyle de oluyomuydu regliden önce.Şimdi başladı oda psikolojikmidir nedir
Canım bende 1 yıl oldu hep o testen yapıyorum.Eşim gelirken devamlı gittiğimiz eczaneden alıyor onu veriyor.Bende diyordum bu ay değiştireceğim ama vaz geçtim demekki gösteriyormuş...nimo adı canım
Canım belli olmuş olabilir.Üstünden 14 gün geçince belli olurmuş...canım10 nısanda ama ben catlama ıgnesı yaptırmıstım martın 24 de bılmıyorum artık belı olmusmudur
Canım üzülmek yok.Eğer üzülürsen vücud daha adet zamanında kendini hamileliğe hazırlarmış yoksa üzülürsen daha hazır olmadığını anlarmış hamileliğe...ben adet oldum yaaa offf ıfff umudu tükeniyor yavaş yavaşşşş ya yumurtlamam yoksa
Canım çoook sevindim.Acabamı derken bak çift çizgi.Silikte çıksa kuşum hamilesin korkma üzülmeki değerin yükselsin hep...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sıze bırsey soyleyecegımmmmmmmmmmm sanırırımmmmmmmm bennnnnnnn hamılegımmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
Canım yumurtan çatlamışsa olur diyorum ama erkende olabilir.Üstünden 14 gün geçince yumurta çatlamadan belli olur...Acaba 1 haftalık gebelik belirtileri olur mu ? bende varda:roflol::roflol:
canım benım adetım gecmedı ayın 10 da adet gunum
Dilekcim şu zatturi zutturi dohtor bana yumurtan çatlamış dedi ya benim 2 ilişki cepte yani çatlamışsa hamilelik neden olmasın.Yok yanılıyorsa bu kasık ağrılarım falan yumurtala belirtisidir çalışmaya devam : ) zaten onun sözüne güvenip bu ay yan gelip yatmayacağım:smiley-cool: