Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaa ne güzel aynıcanım ayın 10 nısan
Nerdeyse bir hafta önceden yaptırmışsın iyi çıkmış adı ne testintatlım benim 8i regl günüm ben cumartesi baktım işte yaptım test çıktı
Nerdeyse bir hafta önceden yaptırmışsın iyi çıkmış adı ne testin
canım vallahı bılmıyorum ya sence ne zaman yapayım bellı olmusmudur artık
canım ben 10 nisan sabahı yapcam sende 11 nisanda yap benim asıl günüm 9 nisan düzensiz olduğu için 10 yazdırdımcotanak28
Mesaj Linki
canım vallahı bılmıyorum ya sence ne zaman yapayım bellı olmusmudur artık
canım ben 10 nisan sabahı yapcam sende 11 nisanda yap benim asıl günüm 9 nisan düzensiz olduğu için 10 yazdırdım
Canım 2 gün önceden bile belli oluyor ben garanti olsun diye dedimcanım10 nısanda ama ben catlama ıgnesı yaptırmıstım martın 24 de bılmıyorum artık belı olmusmudur
İstersen dene idrar testiylen ama kan testi erken yaptırma, kimyasal olursa çok üzülürsün devam etmeye biliyor gebelik Allah korusun ama :Saruboceq:canım ya vallahı kasıklarım dun geceden berı bende degıl artık bellı olsun
Ne zamandı ki canım senin günün, üzülme herşeyde bir hayır vardır mayısta olur umudunu kaybetmeben adet oldum yaaa offf ıfff umudu tükeniyor yavaş yavaşşşş ya yumurtlamam yoksa
En azından düzenli olduğunu gördün reglinin, bu ay olur canım üzülme7 nisandı oldu işteeeee