2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Ben işte hergün girip listeyi güncelliyorum... Bazende kendi kendime yazıp duruyorum... Canım Ağustos da bir tek sen yoksun...Bende varım ama rekor denemeyle kendimi yazmaya utanıyorum...

canım niye utanıyosun napalım bizim kaderimizdede beklemek var demekki napalım bizim bebekler çoook inatçı ama gelecekler bigün.. o yüzden listeye kendinide ekle hem banada arkadaş ol.hemde listede bizden başka kimse olmadığı için başkasının şansıda yok bu ay biz hamile kalacağız:)) allahın izniyle inşallahh...

aysu tebrik ederim canim Allah tamamina erdirmeyi nasip etsin..

çok teşekkür ederim cnm rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah.

aa kızlar aşkolsun bende varım yaaa:) üstelik ağustos ayında hamile olmayı bekleyen listede tekim:)) ne komik yaa bi ben kalmışım inatla...

hoşgeldin cnmm.

gözün aydın canım hayırlı olsun

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

çok saol cnm teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına.

kızlar işte bebişim bakın sacını duzeltıyo:)))

çok teşekkür ederim cnm seninde bebişin çok şeker cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.

,canım çok tatlı yaa oturur pozisyonda galiba mucize bu süper yaa....

evet canım bende hala inanamıyorum.Allah en yakın zamanda sanada nasip etsin insallah ve tüm isteyenlere.oturur pozısyonda gorunuyo ama sanırım dr o sekılde yaptı bende anlamadım.daha tecrubem yetmıyo anlamaya:))

çok teşekkür ederim cnm seninde bebişin çok şeker cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.

canım cok sagol.senınkı daha mınık bır mercımek tanesı.kıyamam ben ona.ama bır ay sonrakı goruntusune ınanmazsın.ınsallah tum hamılelıgını saglıkla gecırıp kucagına alırsın bebegını.

Canım hava sıcaklarından hariç iyiyim...Adetim yeni bitti sayılır ve keyfe keder çalışmalar yapıyoruz...Bilgisayarının yapılmasına sevindim canım...Artık topiği bırakmazsın ve canlandırırız...

kızlar işte bebişim bakın sacını duzeltıyo:)))

Aman Allah'ım ya çok belli oluyor şekli...

Tamam canım ekliyorum kendimi de...

canım utanılacak bişey yok allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak bebişlerimizz inşallah allahın izniyle

İnşallah canım benim... :Saruboceq:

çok teşekkür ederim cnm inşallah.biz daha doktora gitmedik 31 temmuzda gidicez inşallah.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

suur--------------------------------------29 Temmuz---------------5. deneme

2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

nurmeh--------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme
WELCQME---------------------------20 Ağustos---------------17.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme :lepi: opuyorumnanaktan

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...

selam kızlar nasılsınız
ben tatilde olduğum için giremiyorum sık sık
rahim filmi çektiridim
açık çıktı Allahtan
bakalım bu aylarda olur mu

selam kızlar nasılsınız
rahim filmi çektiridim
açık çıktı Allahtan

Selam canım...Ooo ne güzel tatil keyfi sürüyorsun güzel geçir tatilini...Rahim filmi çektirmen iyi olmuş canım...En azından bir sorun olup olmadığını öğrendin...İnşallah tutar canım...Rahim filmininde etkisi çok olurmuş...İlk ay tutma ihtimali bile var ama kesin değil...Bende Mart ayında çektirmiştim hiç sorun yok ama olmadı daha canım...Beklemedeyim...

selam kızlar nasılsınız
rahim filmi çektiridim
açık çıktı Allahtan

ohh bol bol dinlen cnm tatilde.inş bu ay gelir seninde bebeişin.

bende bugün tekirdağ gidicem anneannemlerin yanına.güzel haberi vermeye kendimi nasıl zor tutuyorum yüz yüze söylemek istedik suratlarını görmeyi çok istiyorum.bütün ailem orda olucak.annem babam dayım teyzem kuzenim annneannm büyükbabam.

welcomecım listeye adını yyazmışsın çok sevindim cnm.rabbim inş ağustos ayında sanada gönderir bebişini

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

suur--------------------------------------29 Temmuz---------------5. deneme

2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

nurmeh--------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme
WELCQME---------------------------20 Ağustos---------------17.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme :lepi: opuyorumnanaktan

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...

kızlar ıyı aksamlar uzun suredır gıremedım umarım ıyısınızdır gecmısı okuyamadım ama yenı anne adaylarımız varsa hepsını kutluyorum

aysu 87 hamileliğini çok erken öğrenmişsin varmıydı bi belirtin şüpheli ilişkiden kaç gün sonra yaptırdın kan testini

bebiş haberi yok mu?

yok canım ya internet almadım teyzemlerdeyim bebiş haberi yok malesef 5 temmuz adet günümdü ama hala olmadım 1 temmuzdan itibaren eşimle korunmasız birlikte olmaya başladık ama hala ne adet oldum nede bebiş 15 gün önce kan testi yaptırdım ama negatif doktor adet söktürücü verdi ama içmiyorum ya hamile kalırsamda düşük olursa diye bekleyeceğim biraz daha zaman geçsin kan testi tekrar yaptıracağım kasıklarımda batma ve göğüslerimde ağrı var ama adet olmamaya bağlıyorum sen nasılsın varmı bebiş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…