2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Canım 3-4 gün kala test yapıp hamile olduğunu öğrenen var...Bir dene şansını istersen...İnşallah bebiş ben burdayım der sana...İstersen idrarla uğraşma hemen kan testi yaptır...

Canım 3-4 gün kala test yapıp hamile olduğunu öğrenen var...Bir dene şansını istersen...İnşallah bebiş ben burdayım der sana...İstersen idrarla uğraşma hemen kan testi yaptır...

cnm hayal kıırıklığına uğramam inş.bu ay kasık batmalarımda oldu bazen.
bide ateşimi ölçüyorum 4 gündür sabah 8 de yataktayken hep 36.6 çıkıyo.pek anlamıyorum ama nasıl acaba?

tebrikler canım. eşinede süper bir doğum günü hediyesi oldu. kutluyorum sizi.
darısı bize inşallah....

hayırlı olsun canım gözün aydın

çok teşekkür ederim kızlar çok saolun.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
eşime süper bi hediye oldu bu doğum gününü hiç unutmıcaz şok oldu zaten gözlerindeki parıltı hala aklımdan çıkmıyo.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

suur--------------------------------------29 Temmuz---------------5. deneme

2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

nurmeh--------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme :lepi: opuyorumnanaktan

BEKLEMEDEKİLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...

kızlar bebiş geliyo sanırım.
kan testi yaptırdım 152.9 çıktı.

Tebrik ederim canım benim...Sende en sonunda muradına erdin...Artık bebeğin göbüşünde...

Dilekçim bizim oğlan kız oldu :)) kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 Size oyun oynamış canım benim...Olsun kız daha iyi...Dünyaya geldimi minik etekler giydirirsin saçları çıktımı çeşit çeşit tokalarla toplarsın...Offf ooofffff...

kızlar nerdesiniz yaa.
welcome cnm nerelerdesin

Yettim canım...Hafta sonu köydeydik düğünlerimiz vardı...Eve gelincede temizlik işte...Girdim ama yazamadım bu seferde klavye gıcık etti tuşlara basıyorum yazmıyor neyseki düzeldi ve burdayım...

Son düzenleme:
Buraya benden başka AYSU87 giriyordu oda hamiş kaldı gelmez artık buraya... senağlama Tek başıma kaldım işte... boshayallersmile

Buraya benden başka AYSU87 giriyordu oda hamiş kaldı gelmez artık buraya... senağlama Tek başıma kaldım işte... boshayallersmile

cnm benim öncelikle çok saol cnm.
ben burayı bırakmam cnm ya taki son zamanlarım gelene kadar :) beklicem buranın başını :)
sen nasılsın?

cnm benim öncelikle çok saol cnm.
ben burayı bırakmam cnm ya taki son zamanlarım gelene kadar :) beklicem buranın başını :)
sen nasılsın?

Ben sıcaklar harici iyiyim canım...Seninde hamiş çıkmana çok sevindim canım...Önceden çok kalabalıktı bu topik girdimi okumaya yetiştiremiyorduk ama şimdi ise sen ve ben...

Ben sıcaklar harici iyiyim canım...Seninde hamiş çıkmana çok sevindim canım...Önceden çok kalabalıktı bu topik girdimi okumaya yetiştiremiyorduk ama şimdi ise sen ve ben...

haklısın cnm topik nedense bomboş artık olsun biz varız

aa kızlar aşkolsun bende varım yaaa:) üstelik ağustos ayında hamile olmayı bekleyen listede tekim:)) ne komik yaa bi ben kalmışım inatla...

kızlar benim evde net olmadığı için giremiyorum ben ama çok özlüyorum sizi lütfen kimse unutmasın bu topiği arada olsada girsin yaz bitince herkes ggeri dönecek buraya biliyorum ben adet olmuyorum kızlar doktora gittim yine hormon testi yaptı herşey normal farlutal verdi ama içmeyeceğim ya hamile kalırsamda düşürürse diye korkyorumm olana kadar bekleyeceğim

Ben işte hergün girip listeyi güncelliyorum... Bazende kendi kendime yazıp duruyorum... Canım Ağustos da bir tek sen yoksun...Bende varım ama rekor denemeyle kendimi yazmaya utanıyorum...

Ben işte hergün girip listeyi güncelliyorum... Bazende kendi kendime yazıp duruyorum... Canım Ağustos da bir tek sen yoksun...Bende varım ama rekor denemeyle kendimi yazmaya utanıyorum...

canım utanılacak bişey yok allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak bebişlerimizz inşallah allahın izniyle

canlarım merabalar nasılsınız bakım çok özledim sizleri.geçmişi okudum.ve aysu canım Allah tamamına erdırsın çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

welcome canım sen nassılsın benım bılgısayarda sorun vardı gıremıyordum.sorun çözüldü artık hergün girerim.sende umutsuzluga kapılma lütfen Allah hiç beklemediğin bir an verir canım hayırlı anını beklıyosundur.üzülme lütfen..

bana gelince ..bebeğimle 3.bulusmamız dün akşam gerceklestı..veee meleğimin kolu bacagı herseyı olusmustu.o kdar tatlı bişeydiki kalbi oyle bır atıyodukı pıt pıt dıye.zemuszemusof böyle bişey yok.dr herseyın yolunda olsugunu ,daha cinsiyeti bellı deıl ama haftaya veya 2 hafta sonra bellı olabılecegını .haftaya tekrar çağırdı ve 2.li tarama testı yapılcanı soyledı.bırazdan 3 boyutlu ultrasonmu yuklucem kızlar....
tkrar gırerım ..bu arada bu yaz tatili de bizim topiği fena vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…