Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben işte hergün girip listeyi güncelliyorum...Bazende kendi kendime yazıp duruyorum...
Canım Ağustos da bir tek sen yoksun...Bende varım ama rekor denemeyle kendimi yazmaya utanıyorum...
![]()
kızlar işte bebişim bakın sacını duzeltıyo:)))
aysu tebrik ederim canim Allah tamamina erdirmeyi nasip etsin..
aa kızlar aşkolsun bende varım yaaa:) üstelik ağustos ayında hamile olmayı bekleyen listede tekim:)) ne komik yaa bi ben kalmışım inatla...
gözün aydın canım hayırlı olsun
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
canlarım merabalar nasılsınız bakım çok özledim sizleri.geçmişi okudum.ve aysu canım Allah tamamına erdırsın çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
welcome canım sen nassılsın benım bılgısayarda sorun vardı gıremıyordum.sorun çözüldü artık hergün girerim.sende umutsuzluga kapılma lütfen Allah hiç beklemediğin bir an verir canım hayırlı anını beklıyosundur.üzülme lütfen..
bana gelince ..bebeğimle 3.bulusmamız dün akşam gerceklestı..veee meleğimin kolu bacagı herseyı olusmustu.o kdar tatlı bişeydiki kalbi oyle bır atıyodukı pıt pıt dıye.zemuszemusof böyle bişey yok.dr herseyın yolunda olsugunu ,daha cinsiyeti bellı deıl ama haftaya veya 2 hafta sonra bellı olabılecegını .haftaya tekrar çağırdı ve 2.li tarama testı yapılcanı soyledı.bırazdan 3 boyutlu ultrasonmu yuklucem kızlar....
tkrar gırerım ..bu arada bu yaz tatili de bizim topiği fena vurdu
,canım çok tatlı yaa oturur pozisyonda galiba mucize bu süper yaa....
çok teşekkür ederim cnm rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah.
canım cok tsk ed.senınkıde tıckerden anladıgım kadarıyla 4.haftanda daha.bak o sımdı oyle mınıcık ya bıkac hafta sonra ınanamıcaksın nasıl buyudugune.
hoşgeldin cnmm.
çok saol cnm teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına.
çok teşekkür ederim cnm seninde bebişin çok şeker cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.
çok teşekkür ederim cnm seninde bebişin çok şeker cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.
canlarım merabalar nasılsınız bakım çok özledim sizleri.geçmişi okudum.ve aysu canım Allah tamamına erdırsın çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
welcome canım sen nassılsın benım bılgısayarda sorun vardı gıremıyordum.sorun çözüldü artık hergün girerim.sende umutsuzluga kapılma lütfen Allah hiç beklemediğin bir an verir canım hayırlı anını beklıyosundur.üzülme lütfen..
bana gelince ..bebeğimle 3.bulusmamız dün akşam gerceklestı..veee meleğimin kolu bacagı herseyı olusmustu.o kdar tatlı bişeydiki kalbi oyle bır atıyodukı pıt pıt dıye.zemuszemusof böyle bişey yok.dr herseyın yolunda olsugunu ,daha cinsiyeti bellı deıl ama haftaya veya 2 hafta sonra bellı olabılecegını .haftaya tekrar çağırdı ve 2.li tarama testı yapılcanı soyledı.bırazdan 3 boyutlu ultrasonmu yuklucem kızlar....
tkrar gırerım ..bu arada bu yaz tatili de bizim topiği fena vurdu
canım niye utanıyosun napalım bizim kaderimizdede beklemek var demekki napalım bizim bebekler çoook inatçı ama gelecekler bigün.. o yüzden listeye kendinide ekle hem banada arkadaş ol.hemde listede bizden başka kimse olmadığı için başkasının şansıda yok bu ay biz hamile kalacağız:)) allahın izniyle inşallahh...
canım utanılacak bişey yok allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak bebişlerimizz inşallah allahın izniyle
canım cok sagol.senınkı daha mınık bır mercımek tanesı.kıyamam ben ona.ama bır ay sonrakı goruntusune ınanmazsın.ınsallah tum hamılelıgını saglıkla gecırıp kucagına alırsın bebegını.
selam kızlar nasılsınız
ben tatilde olduğum için giremiyorum sık sık
rahim filmi çektiridim
açık çıktı Allahtan
bakalım bu aylarda olur mu
selam kızlar nasılsınız
ben tatilde olduğum için giremiyorum sık sık
rahim filmi çektiridim
açık çıktı Allahtan
bakalım bu aylarda olur mu
aysu 87 hamileliğini çok erken öğrenmişsin varmıydı bi belirtin şüpheli ilişkiden kaç gün sonra yaptırdın kan testini
bebiş haberi yok mu?