Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım...Bu ay olmazsa zaten diyetisyene gideceğim ozaman korunmayı düşünüyorum tabi eşime nasıl anlatacağım bilmem...
dilek beni listeden sil ve yazma :))) olmuyor işteee
ben listede yer almayayım
doktora gideceğimyine 3. gün yarın ankaradayım zekai tahir burak hastahanesine bakalım bişey çıkacak mı
tekrar tetkik yapsınlar
acaba iltihap mı var tüpler mi kapalı diye düşünüyorum
iltihap oluncada olmuyormuş
10 ay denedik hüsran la sonuçlandı
eylülden beri istiyoruzz yani canım
dilek beni listeden sil ve yazma :))) olmuyor işteee
ben listede yer almayayım
doktora gideceğimyine 3. gün yarın ankaradayım zekai tahir burak hastahanesine bakalım bişey çıkacak mı
tekrar tetkik yapsınlar
acaba iltihap mı var tüpler mi kapalı diye düşünüyorum
iltihap oluncada olmuyormuş
niye diyetisyene gidiyorsun kounuyorsun anlamadım
bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
tehlikesi var mı rahme zarar verir mi kaş yaparken göz çıkarmayalımm
10 ay denedik hüsran la sonuçlandı
eylülden beri istiyoruzz yani canım
evt eşimin sonuçları ii benim hormonlarımda
yumurtlamammda oluyor çatlıyor progesteron 26 çıkmıştı yani çok iii yumurta kalitesi dedi doktor
bir sene korunduk sonra istedik
eylülden beri istiyoruz korunmuyoruz
olur canım inşallah
rAHİM FİLMİ çekilmeden tüplerin kapalı olduğu anlaşılmıyuor malesef keşke anlasalar :)
3 önemli tetkik var ilk istenen sperm hormonlar ve rahim filmi
sen hangi tettkikleri olDn
2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
suur--------------------------------------29 Temmuz---------------5. deneme
2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
nurmeh--------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:Allah yardımcısı olsun...
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:İkiz bebekler geliyor...
BEKLEMEDEKİLER
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Tünaydın hatunlar...Nasılsınız... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso Kızlar ben bugün kırmızı canavarı yine gördüm... kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso Artık listeye kendi adımı yazmıyorum...16. denememizde bitti ve hala inatçı bebeğim gelmedi...Benim kadar zaten uzun bir süre bebeği gelmeyen yok...Listeyi başka bir arkadaş devam ettirsin...Yine girmeye devam edeceğim bu topiğe ama adım olmadığından listeyide yapmak istemiyorum...
cnm benim gittiğim doktor pek ii çıkmadı bana sadece hormon ve tsh yaptırmış.ben bu ay doktorumu değiştirdim.o istedi hormon testi ve eşimden sperm testini.ama adetimin 2. gününü bekliyoruz.şimdilik bişi yok yani ortada.
cnm neden vazgeçtin bebişten.gitme ayrılma aramızdan.hem bu topik senin bırakma bence
Canım bebeişten vazgeçmedim...Sadece deneme süreme göre artık utanıyorum...Devamlı geleceğim canım benim...
Canım bebeişten vazgeçmedim...Sadece deneme süreme göre artık utanıyorum...Devamlı geleceğim canım benim...