Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcu sen ateşini ölçtünmü hiç bugün falan
incir kürü nasıl oluyor hilal
kistim yok ama bu kürü 21 gün yapınca hamile kalırsan bebiş düşmez mi havuç zararlı hamilelere diyolardaPROF DR İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN HAMİLE KALMAYI DESTEKLEYEN KÜR
Öncelikle hamile kalmak isteyenlerin kesinlikle maydanoz nane ve adaçayı içmemeleri gerektiğini belirten saraçoğlu açıklamalarını sürdürdü;8-9 tane kuru inciri yarım litre suda7-8 dakika kaynatın,üzerine sert ve taze bir havuçudoğrayın 3-4 dakika kaynatıp bekletin bu hazırlanan suyu yarısını kahvaltıdan 1 saat sonra için diğer yarısını ise öğlen yemeğinden 1saat sonra için ;21 gün buyunca her gün tekrarlayın
tatlım sen istersen önce soğan kürünü yap polikistik over kistiniz varsa tabi
benim kaç gündür çatladıkta sonra hep yüksel ama ben aynı saatte ölçmüyorum gündüzleri ve sabahları ölçüyorum gündüz ve akşam 37.1 gibi oluyor hisedilir şekilde ateşim var hasta gibiyimbende ateş ölçüyorum dün 36.1 di bugün 36.5 e yükseldi dün yumurtladım demekki :)
hee o zaman içtikten ve bittikten sonra çalışmalara başlıcazyok tatlım hamileyken zararlı ama hamile kalmdan içersen hiçbir zararı yok benim eltimde bu kürle hamile kaldı
bide bişe daha srcam hamiş varsa cevaplasın bi zahmettt birz omik yada saçma olabilir ksra bakmayın ama bn şunu merak ediyorum kasık ağrısı var diolar yaa o nasıl bi ağrı adet zmnında olana bnziom
Allah kabul etsin hilalcim bizede bol bol dua ET
hee o zaman içtikten ve bittikten sonra çalışmalara başlıcaz
Şeniz
pandamm arkadaşım senide tebrikler..Allah kucağına almayıda nasip etsin...sen 2 . ay da kalmışsın fazla beklememişsin...ne güzel..demekki stres yapmamışsın..
pandam senin ateşin kaç şu anda ölçtünmü hiç bu aralar