- 21 Ocak 2010
- 1.256
- 0
Sağol canım gebeliğini öğrenmeden önce de öylemiydintatlım hiç ölçmedim ama yorgansız yatamayan ben yorganı alamıom üstüme 2 gündür yanıo elim ayağım her yanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım gebeliğini öğrenmeden önce de öylemiydintatlım hiç ölçmedim ama yorgansız yatamayan ben yorganı alamıom üstüme 2 gündür yanıo elim ayağım her yanım
pandam birde öğürtü olacakmış gibi midem, öyle de oluyomuydu regliden önce.Şimdi başladı oda psikolojikmidir nedir
CANIM BEN GEBELİİMİ BİLMEDEN ÖNCEDE YANIODUM HAFİFTEN, HAFİFTEN GEĞİRME OLUO ÖĞRENMN ÖNCE VARDI BENDE DE HATTA ÇOK ŞAŞIRDIM NOLUO BANA NE AYIP FLAN DİODUM KENDİ KENDİME:kedi:
çok sağol canım ya cevapların için benimde gebelik belirtisidir inşallah dicem amacadıarzu
9 unda asıl günüm ama ben 10 unda yapcam aslında bugün yapsam çıkar sonuç ama dayancam 10una kadar sonra çıkmayınca üzülüyorum kocam yaptırmıyorcanım kaç günün var regline
lulu bnce yapma test gnnden 1 gn geçtikten sonra yap derim bn daha garanti olur
9 unda asıl günüm ama ben 10 unda yapcam aslında bugün yapsam çıkar sonuç ama dayancam 10una kadar sonra çıkmayınca üzülüyorum kocam yaptırmıyor
kızlar merhaba muhabbet baya ıyı ya ben ölüyom sankı bu gun kasıklarım felaket agrıyor dun geceden berı