Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet denizim doktorumda öyle dedi zaten değerlendirdik eşimle bugün:kedi:
İyi yapmışın kız biz onlardan kurtulamıyorduk yeri geldiğinde şimdi yer değiştirdik vallah...
iyi bakalım. inşalalh sonuçt güzel haberler veririz. yaaaaaa inşalalh hepimiz hamile oluruz.. hemen glsin minişler
kızlar yakında arkadaşalrım gelicek altın günüm var da.boshayallersmile . bi mönü ahzırladım salatalar, börek, poğaça, yaş pasta falan tamam da bi tatlı bişey daha yapmak istiyorum . şöyle kurabiye gibi işey olabilir ya da ne yapabilirim. gzüel tarif istiyorum sizden. bi bulamadım ya.
Canım sen çatlatma iğnesi yaptırmışmıydın...
yok canım doktor gerek görmedi zaten kendiliğinden çatladı
mantar kurabiye
Malzemeler:
400 gr. nişasta mısır nişastası olacak
250 gr. margarin (oda sıcaklığında yumuşamış)
2 adet yumurta
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı pudra şekeri
Üzeri için: Kakao
Yapılışı:
Bir kapta tereyağı, yumurta ve şekeri karıştırılır. Nişasta, un ve kabartma tozu eklenerek, ele yapışmayan bir hamur elde edilir. Ele yapışıyorsa biraz daha un eklenebilir. Yuvarlanıp tepsiye dizilir. Temiz ve kuru bir soda şişesinin ağzı önce kakaoya daha sonra kurabiyelerin ortasına batırılır. Önceden ısıtılmış 160 derecede beyaz kalacak şekilde pişirilir.
denizim16, sinannuray, lulu55, Hilal24
az kalmışız. eeeee tabi geç oldu. şimdi çalışma yapanalr da olucak.:kedi::kedi::kedi: