Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım iyiki kurtulmuşsun nasıl kurtuldun pekilulucum cinsel ilişkiye girememe gremiodum bndee korkuyodum çokk
Anladım canım iyiki kurtulmuşsun nasıl kurtuldun peki
Canın mı acıyordu yoksa korkuyomuydunbelden anestezi yaptırdım ilk ilişkim öle oldu cnmm yoksa mümkünü yoktu yapamıodum hiç bişekilde
Canın mı acıyordu yoksa korkuyomuydun
Sevindim canım iğleşmene sana kolay gelsin yap işini tuttum senideçok canımın yancağını zannediyodum ve buna bağlı olarakta kendimi istemdışı kasıodum bu yüzden ilişkiye gremiodum.anesteziyle yaptım işte ilkini sonrada yavaş yavaş normale döndü.allaha şükür şimdi bi problelmim yok sıra bebeğe geldi artık
evet bebek olana kadar içiyoruz cnm folik,benim bi arkadaşımın 8aylık hamileyken bebeğinin beyninde tümör varmış diye normal doğumla aldılar doğsada yaşamazmış diye,bu sene sınava falan girmicem canım hiç cnm istemiyor ders çalışmak çocuğumda olursa 6aylık falan olduğunda özel sektörde çalışırım diyorum inş. 1-2 sene evde olmak istiyorum,genelde planlandığı gibi gitmiyo ama 6aylık olduğunda işe başlarsam 1.5-2 sene dinlenmiş olurum hem,kısmet bakalım
kızlar ya bu yeni yazdıklarımızı nasıl okuyorum ben sayfayı sürekli yenilemek zorunda kalıyorum cevap geldimi diye bakmak için kısa yolu yokmu bunun ,birde deniz toptan herkeze cevap yazıyosunya nasıl oluyor o banada öğretin
kızlar bnm yarım saatlik işim var çamaşrlarımı asayim yemeğimi koyayım sonra hmn burdayımopuyorumnanaktan
belden anestezi yaptırdım ilk ilişkim öle oldu cnmm yoksa mümkünü yoktu yapamıodum hiç bişekilde
rica ederim canım yarım saatlik sadece sonra hmn burdayım siz burdamısınız daha
,,,bende arada girip çıkarım şimdilik burdayım
oldumu kirica ederim canım yarım saatlik sadece sonra hmn burdayım siz burdamısınız daha