- 21 Ocak 2010
- 1.256
- 0
inşallah amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ne psikolojikmnı beeeee. düpedüz obursunuz işteeeeeeeeeeeeeeeeeelmaz:lmaz:lmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ne psikolojikmnı beeeee. düpedüz obursunuz işteeeeeeeeeeeeeeeeeelmaz:lmaz:lmaz:
denizcimm bişey srcam sakıncası yoksa ilk bebeğim dedin yaa düşük falan mı yaptın merakımı mazur gör
kızlar ya bır sey dıyecegım 24 martta catlama ıgnesını oldum bu gun ıgneyı olalı 10 gun benımde adetıme bır hafta var evde daha onceden kullanmadıgım bır gebelık testı vardı bu sabah esımın acelecılıgınden testı yaptım ya ıkıncı cızgı cıktı ama bıraz sılıktı ama hemen belırdı ve gozle gorunur bıcımde bellı ne bu sımdı ıgnenın etkısınden mı boyle bır sey olur mu ya daha erken degıl mı yıne mı bu test benı yanıltıyor acaba
chocolate isminin hemen latınd abebişinden haber bekliyor yazıyo o nasıl yazılıyo.
denizim ben sınıf öğretmeniyim sen ne öğretmenisin....biz öğretmenler içi,n doğum tarihide önemlii.benim ilk doğumum temmuzdu yaza rastladı..doğum izni açısında şubat mart nisan doğum açısından iyi bir zaman dilimi ...Allah önce sağlık evlat versin tabiii hepimize.....
arkadaşlar burada sıcak bi ortam yakaladık...bunu devam ettirelim..hepinize iyi hafta sonları
Kimse yok mu? Kısa bir kaplama alanı dışında olmak zorunda kaldım (ceza yidimm): )
Kizzlarrr gönlünüzden hangi cinsiyet geciyor demistim kimse okumamis Birazda sohbet edelim bence belirtilere adetin gelip gelmeyecegine bukadar takilmayalim bence. Tekrar sorayim bari :) Cidden merak ediyorum cünki. Siz bebeginizin cinsiyeti ne olsun isterdiniz? Tabii ki önce saglik ama yinede insanin gönlünden bir cinsiyet geciyordur.
Canim en yukarida solda Kullanici Paneli yaziyor. Oraya gir. sonra sol yan taraftaki siklardan Profilimi düzenleye tikla. Azicik asagi indinmi Kisisel rütbe sifirla filan yaziyor oradaki bos alana istedigini yazabilirsin canim.
ben cevaplamıştım tatlım. ebn ikiz istiooooom. bi kız bi oğlan. oğlumun herşeyi ahzır zaten bi d ekız cicileri alırım. ne gzüel olur. Allah hayırlı sağıklı evlat versin