Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende çok kaptırmışım tamamen derinden girmişim olaya :))) aman neyse itibar puanıymış,benimde 33 puanım varmış öle ne işe yarıcaksa
itibarlı deniz
eşime söyledim oda senin gibi tepki verdi :)))
sayelerinde itibar sayibide oldum :roflol:
Kızlar o dediğim parçalar gelmemeye başlamış az az geliyor yani...Kendine gelmeye başlamış benim ki...
Düzene girdiği iyi oldu canım kullanıcı paneline baktın mı tekrarKızlar o dediğim parçalar gelmemeye başlamış az az geliyor yani...Kendine gelmeye başlamış benim ki...
eee insanın aklına aynı şey geliyo işte,neyse biz kötüyüz demekki :))) bizde erkekte güney istiyoruz kızda da olabilir ama açıcası kıza başka bi isim bulmak istiyorum bakalım kısmetese 1-2 aya cinsiyeti belli olursa düşüncez,ya benim amcamın kızının adı deniz,arkadaşın bebeğinin adı ada o yüzden alternatiflerim az 1-2 seçenek var ama bakalım onuda ilerde düşüncez artık,nasıl gidiyo bulantılar,benim buara akşamları çoğaldı ya ne alakaysa :)))
Kızlar o dediğim parçalar gelmemeye başlamış az az geliyor yani...Kendine gelmeye başlamış benim ki...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanwelcome kontrol paneline bak yine
cnm bence senin o ilaç fena söktürdü seni şimdi normale dönüyo yavaş yavaş
Düzene girdiği iyi oldu canım kullanıcı paneline baktın mı tekrar
kızlar ben çıkıyorum görşürüz