- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Ay canlarım ya hepiniz gurbettesiniz...Allah yardımcınız olsun...Ben Tekirdağ lıyım ve yine Tekirdağ da evli kaldım...Eşimde aslen buralı...Ben 25 eşim 29 yaşında...Eşim burda bir büyük markette rkös olarak çalışmakta diğer bir anlamı sivil güvenlik görevlisi...Bu sene doluyor sertifikası...Zorluyorum kpss için inşallah gardiyanlığı tutturur ozaman bende gurbette olacağım...Zormu kızlar gurbet...
Ay canlarım ya hepiniz gurbettesiniz...Allah yardımcınız olsun...Ben Tekirdağ lıyım ve yine Tekirdağ da evli kaldım...Eşimde aslen buralı...Ben 25 eşim 29 yaşında...Eşim burda bir büyük markette rkös olarak çalışmakta diğer bir anlamı sivil güvenlik görevlisi...Bu sene doluyor sertifikası...Zorluyorum kpss için inşallah gardiyanlığı tutturur ozaman bende gurbette olacağım...Zormu kızlar gurbet...
ben urfa merkezdeyim cnm 3. senem bu sene
anammm herkez burda napıyonuz kııı bende koyiyim resmimi
canım ya neden 3 yıl eşin de mi urfada görev yapıyor allahım benim hazirandan sonrasına tahammülüm kalmadı artık
ahh canım olmazmı.her seferınde baska memlekete baska ınsanlara alısmak zor tabı.ama yapcak bısı yok.memurluk boyle.aılenın uzaka olması zor.hele urfa 24 saat uzaklıktaydı.en kotu yanı uzak olmasıydı.sımdı ıstanbuldayım da yakınım.bu arada bende luleburgazlıyım.hemsehrıyız senleolumunekankayizsmile
koydum kızlar görüyonuzmu
koydum kızlar görüyonuzmu
evet canımm maşallahhhhh tütüü kız pek güzelmişin sennnnalkisalkisalkis
evet eşimde öğretmen ikimizde burdayız ben o kadar şikayetçi değilim cnm ya merkezdeyiz ondan da olabilir tabi ama fena değil bence burası birde arkadaş ortamım çok iyi onlar sayesinde de urfayı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?