Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee kızlar hazır konu değişmişken uzaklaşalım biraz bebek konusundan....
Ben 25 yaşındayım...Aslende Tekirdağ lıyım ve burda oturuyorum...15 aylık evliyim...Çalışmıyorum...
aa bu arada ben senin urfada öğretmen olduğunu yeni okudum bende urfadayım sınıf öğretmeniyim sen??
Ben Sivas lıyım Antalya da oturuyoruz 23 yaşındayım 9 aylık evliyiz mali müşavirlik bürosunda büro şefiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum naniknanik
alkisalkisalkis benimde annem sivaslı neresinden canım ilçesindenmi
Ben Sivas lıyım Antalya da oturuyoruz 23 yaşındayım 9 aylık evliyiz mali müşavirlik bürosunda büro şefiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum naniknanik
urfaya atanan ne cok ogretmen varmısolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 bende 24 yaşındayım evim antalyada ama oturamıyorum urfada öğretmenim 10 aylık ewliyim
kızlar off ya olmuyor
Ay canlarım ya hepiniz gurbettesiniz...Allah yardımcınız olsun...Ben Tekirdağ lıyım ve yine Tekirdağ da evli kaldım...Eşimde aslen buralı...Ben 25 eşim 29 yaşında...Eşim burda bir büyük markette rkös olarak çalışmakta diğer bir anlamı sivil güvenlik görevlisi...Bu sene doluyor sertifikası...Zorluyorum kpss için inşallah gardiyanlığı tutturur ozaman bende gurbette olacağım...Zormu kızlar gurbet...
kızlar off ya olmuyor