Kızlar ben bu ay dr. gittim ya yumoş takibine...Eğer adet olursam gitmeyeceğim bu ay ben dr...Diyorum ki bu adam bana klomen verdi 5 tanesini içtim sonra sadece yumoşlarıma baktı okadar başka bişey yapmadı...Geri kalan 5 klomeni gitmeden içeyimmi bu ay...
Kızlar ben bu ay dr. gittim ya yumoş takibine...Eğer adet olursam gitmeyeceğim bu ay ben dr...Diyorum ki bu adam bana klomen verdi 5 tanesini içtim sonra sadece yumoşlarıma baktı okadar başka bişey yapmadı...Geri kalan 5 klomeni gitmeden içeyimmi bu ay...
offf delirdim ya 5 satır yazı yazdım bağlantı gitmiş bende gönderdim yazıyı silindi gitti alsanaalsanasmile
neyse ye cnm cevizleri erkenden bişey olmaz,bende alıyorum arada eşim koyarsa tabağa yoksa unutuyorum ben,muzda 3-4 kere yiyorum cnm bol su içiyorum kabız yapmıyo bende de ama muza bayılan biri değilim sırf vitamin olsun diye,buarada çok kötü bişey ama ben et balık yemek istemiyorum pek,yiyorum zorla ama çoook zorla yani,ne yapçam bilmiyorum bakalımen faydalı şeyde balık,buarada bi hissin varmı cnm ne olcak sence
ben benimkini erkek hissediyorum kısmetse çin takvimine görede erkek çıktı bakalım :)))
olabilir cnm,bende daha bişy hissedemedim senin bebişle ilgili,zamanla belki oluşur bişeylerşuan bende %50yim kızda olabilir senin erkekte,hayırlısı olsun,sağlıklı eli yüzü düzgün olsun, 2 aya öğreniriz zaten
Evet canım sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun ne olursa olsun.Zaten benim için hiç fark etmiyor.Sadece eşim biraz kıza meyilli.Kız istiyor içten içe. neden diyorum babaya daha düşkün oluyor diyor kaydirigubbakcemile3 kendini düşünüyor maynak.
Bu arada ben kaçıyorum canım kuzenimle eşi gelicekler yoldalar kek atayım fırına bi : )
Benimde doğum günüm 30 mayıs bir yaş daha kartlıyoruz oh ohh ne güzel...
Canım ben şuan 25 yaşındayım ama ayca 26 basacağım senece yine 25 olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?