Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet gittim bir sorun yok eşimdede bendede bu ay yumurta takibi yaptırdım ama olmadı sanırım...
Niye canım regl oldun mu ki ?
Merhaba kizlar.
Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum.Umarim en kisa zamanda aliriz mutlu haberlerinizi.
Welcome hadi hayirlisi canim insallah regl olmazsin.
Benim dün basladi adetim normalde böyle erken gelmezdi aslinda bugün aksam üzeri olmam lazimdi.Birde ilk gün yogun olurdu ama cok az oluyor.Tuvalet kagidi yetiyor ped kullanmadim henüz yani.
Bekliyorum bakalim arkasi gelecekmi,kesilecekmi?![]()
Yok olmadı canım...Canım sen sabahları ateşini ölçüyormuydun...
Canım sende ne belirtiler vardı öğrenmeden 1-2 gün önce...Eşimde diyor ateşe sen ne bakıyorsun...Zaten ateş ölçme yöntemi genelde yumurtlamayı yakalmak için kullanılıyor demişlerdi birgün ama çoğu insan yüksek ateşle hamile kaldığınıda öğrendi...Ne edeceğimi bilmiyorum...Ateş ölçmeden anlamıyorum ama içimdeki ses hala DİLEK hamiş diyooorrr
Ay inşallah canım gelmez gerisi...Senin dün başladı adetin ve bugünde hala peçeteye silince geliyor yani...Kız test yaptınmı sen...Bana bak hamile olupta kanaman olmasın ALLAH korusun...
Canım sende ne belirtiler vardı öğrenmeden 1-2 gün önce...Eşimde diyor ateşe sen ne bakıyorsun...Zaten ateş ölçme yöntemi genelde yumurtlamayı yakalmak için kullanılıyor demişlerdi birgün ama çoğu insan yüksek ateşle hamile kaldığınıda öğrendi...Ne edeceğimi bilmiyorum...
canım bencede ateşe falan bakma ya hamilelik belirtisi herkeste farklı olduğu gibi buda farklı olabilir insanın yaşadığı olaylarda bunu değiştirebilir keşke test yapsanda bizide meraktan kurtarsan ne güzel olur demi eşin 2 tane test alsın birini bugün diğerini sabah yaparsın ben akşam yaptığımda çıkmıştı
Eşim geldi ama test almamış...Beraber çıkarız hem gezinmiş olursun diyor...Yok canım sabah yapacağım testi...Tabi sabaha kadar olmazsa...
Beklemek çok zor kızlar ya...Ama ALLAH ım yazmadıysa elde yapılacak bişey yok...Bakalım görecekmiyiz kırmızı kartı yoksa bebişimimi göreceğim...