OOOOOOOO carna gelmiş hemide süper çıkmış değeri ne güzel kız bu değerle sen kesyide kalp pıtınıda görürsün nerdeyse
Canım sana da nasil olur inşaallah..Pazartesi doktora gidicem, bakalım artık hayırlısı : )
Denizim canım bol bol vitamin al dikkat kendine.
gunaydın kızlar varmı yenı haberler..
ben dun calısma yaptım adetım hala gelmedı 10gun gecıkdıydı bu sıralardada tutma gıbı şansı varmı sızce
ayy canım hala test yapmadınmı nasıl sabrediyorsun
benimde haftaya cuma reql olmam lazım inş. hamile kalmışımdır
gunaydın kızlar varmı yenı haberler..
ben dun calısma yaptım adetım hala gelmedı 10gun gecıkdıydı bu sıralardada tutma gıbı şansı varmı sızce
Günaydın kızlar.
Ya ben uyayamıyorum.Gece 3 kere kalktım sabah 8 de ayaktaydım.Normal mi acaba bu ? 6 saat lik uyku ile duruyorum
Günaydin. Dün testi yapdim. Negativ yine. Bir yandanda sürekli basim dönüyor, demek ki havadanmis.
Canım yeni hamileliğini öğrenen arkadaşları hep erken saatlerde burda görüyordum...Hepside uyuyamadıklarını yazıyorlardı...Sonralarda uyuklamaya başladılar...Yeni olduğundan herhalde sevinçten uyuyamıyorlar...
Günaydin. Dün testi yapdim. Negativ yine. Bir yandanda sürekli basim dönüyor, demek ki havadanmis.
Hadi yaa :çok üzgünüm:
Canım eşin bir tedaviye başlasın.Hayırlısı ilee fazla beklemezsin.
Hadi yaa :çok üzgünüm:
Canım eşin bir tedaviye başlasın.Hayırlısı ilee fazla beklemezsin.
Günaydın kızlar.
Ya ben uyayamıyorum.Gece 3 kere kalktım sabah 8 de ayaktaydım.Normal mi acaba bu ? 6 saat lik uyku ile duruyorum
Bilmiyorum bu ay kendimden cok emindim. Benim icimden bir his bu isin uzun sürecegini söylüyor. Elden birsey gelmez.
Halla ama cok akintim var ve basim dönüyor acaba gec döllenmemi diyesim geliyor susturuyorum kendimi hep kendimi kandiriyorum galiba :kedi:
Bir umut diye belki sonradan cikar 2. cizgi dedim sakladim cubugu ama yok hala tek cezgi cokda net üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?