Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kalkmam artık 1 saat bunu duydum ya:dance:
arkadaşlar banada misafir geldi kusura bakmayın devam edemedim,çıkıyorum şimdi herkese byyyy
ayyyyyyyyyyyyy süper bi haber gördüm girer girmez . bebişkom hayırklı olsun tatlım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. en yakın zmanda da bizim göbüşlere bebiş konsun. kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::dance::dance::dance::hooray::hooray::hooray:
çok güzel bi haberrrrrrrrr. nisan ayı uğurlu gel hepimize.
ayyyyyyyyyyyyy süper bi haber gördüm girer girmez . bebişkom hayırklı olsun tatlım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. en yakın zmanda da bizim göbüşlere bebiş konsun. kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::dance::dance::dance::hooray::hooray::hooray:
çok güzel bi haberrrrrrrrr. nisan ayı uğurlu gel hepimize.
Cok sagol canim. Insallah listedeki siraya göre herkes tek tek hamis olur sositososito
senden sonra ben vardım ama beni arkalara atın artık
Olsun tatlim..Bir sansin daha var bu ay icin.yerimseniben
Şu dohtorr beye gideyim de bi.Biz de beklemeyiz belki.Yakında seninde haberi alırız desene sporstar : )
ifsumnadial umarım hamilesindir.Kaçıncı denemen canım.
Deniz1958 ben fındık, ceviz, kuru üzüm, keçiboynuzu,incir falan yediriyorum ve bende yiyorum ama abartmıyorum.
evet canım güzel bir haberdi hihoyyyt benide listenin 27 sine al 2. deneme olarak
bnde bende isityorum nisanda bu çift çizgiyi inşşş hepimizin isteği olurrr
kusura bakmayın kızlar yarın öğlen buluşalım dedim ama eklenmeyen bi şekilde evden çıkmam gerekti. valla bugün çok güzel bi haberle başladık nisan ayına. inşallah hep böyle devam eder. güzel ahberler alırız mutluluktan havalarda uçarız. ayrın şu sohbet işini yapalım. akşam da gelirim ben yine. ama bu akşam aşk-ı memnu gecesi. filmden sonra gelirim inşallah. bebişkom canım snei tekrar tekrar tebrik ediyorum. Allah sağlıkla byütmeyi nasip eder sen şimdi aralık annesi mi olucaksın.
bebişkom hayırlı olsun çokkk sevindim yaa :)
nasıl oldu anlasana baktım ama cevapları göremedim
belirtiler varmıydı
nasıl öğrendin test mi yaptın ???
sagol canim tekrar. insallah insallah burdaki herkes en yakin zamanda kavusur bebisine
tskler canim, Yok ya fazla belirtim yoktu sadece herzamankinden farkli olarak gögüslerimin ucu cok aciyordu halada aciyo. Daha önce baska bisi yoktu. bugün rgl günüm ve sol kasigim agriyo biraz.
Rglden 3gün önce test yaptim negatif cikti. 2 gün önce yaptim ikinci cizgi cikti. ve bugün tekrar yaptim ve yine cikti delikafadulden