Canım benim bu ay göğüs hassasiyetim diğer aylarıma göre çok farklı...Benim adetim aslında 7 Mayıs ama tabloma göre 1 Mayıs...Geçen ayda tabloyu yapmıştım ben ve adetimden önce adet oldum...
Canım benim bu ay göğüs hassasiyetim diğer aylarıma göre çok farklı...Benim adetim aslında 7 Mayıs ama tabloma göre 1 Mayıs...Geçen ayda tabloyu yapmıştım ben ve adetimden önce adet oldum...
öffffff kızlar ama benim çalışmalar aksıcak 2 gün falan kociş hasta olduuu yaaaaaa akşam acile götürdükk
Ayy sende hamilesin galiba : ) inş.. canım yaa.Bende ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne uyku hali hiç bişi yok.Ben reglimi bekliyorum sadece : ) Sadace bitip tükenmeyen yeme isteğim var: )
hissediyorum galiba bende hamileyim ama şu kasık ağrısı ve lekelenme korkutuyor beni yarın kan testi yaptırayım bari güzel bi haber alırsam yazarım sizlere
Vücusunda ki değişiklikleri sendaha iyi ayırt edebilirsin tabi.Valaha sen bu kadar çalışmaya olmuştur kesin bir şeyler : ) ben umutluyum senden : )
İnşallah canım ya...Bendede o yeme isteği başladı canım aranıyorum hep...Tv de ne çıkarsa canım çekiyor...Düşünün artık ben kebap hiç yemedim merakta etmedim...Akşam Adanalı dizisinde yaparken gördüm canım istedi çok ve ardındanda iskender geldi aklıma...
İnşallah canım ya...Bendede o yeme isteği başladı canım aranıyorum hep...Tv de ne çıkarsa canım çekiyor...Düşünün artık ben kebap hiç yemedim merakta etmedim...Akşam Adanalı dizisinde yaparken gördüm canım istedi çok ve ardındanda iskender geldi aklıma...
welcome bana kalırsa ozellıkle uyku hali hamilelige işaret.hadı bakalım hayırlısı.inşallah hamilesindr:Saruboceq:
canım sürekli uyuma isteği beni şüphelendirdi...bir kız bebiş mi geliyo sana ..
İnşallah kızlar...Bunlar değişiklikler yani hissettiğim...bu yeme istedği daha da şüphelendirdi...welcome bir hafta sabrediceğiz güzel haberin için
Ne görsem onu istiyorum.Özellikle canım bir şey istemiyor mesala.ben her şeyi yemek istiyorum :roflol: sende mi ne görsen istiyorsun: )
Canım olanları yazdım zaten...Bu ay o yaşadıklarım diğer ay yaşadıklarımdan çok farklı...Bende o çalışmalara göre olsun artık diyorum ama olmadımı olmuyor...Allah ım inşallah bu sefer duyar sesimizi...
Sende ne var ne yok canım...
Bende göğüs ağrısı ,şişmesi ve iştah artması dışında bişi yok.Batma vardı kasıklarımda o kayboldu, akıntı da.İyice umudumu yitirdim tabi.Kendi adet olmaya hazırladım maalesef: ) Sanırım o batma olduğu zamanlarda ben yumurtladım.: )
Canım ben adet olacaksam eğer akıntım yok olur 2 gün kala ve ayıptır söylemesi sık büyük wc çıkarım ishal gibi olurum...İlginç ama öyle...
Bende göğüs ağrısı ,şişmesi ve iştah artması dışında bişi yok.Batma vardı kasıklarımda o kayboldu, akıntı da.İyice umudumu yitirdim tabi.Kendi adet olmaya hazırladım maalesef: ) Sanırım o batma olduğu zamanlarda ben yumurtladım.: )
kızlar müjde müjde müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm. çiftttttttttttttttttttt çizgiiiiiiiiiiiiiiii hemde okadar belirginki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm. yanıltmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yarabbim inannamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. ellerim titriyooooooooooooooooo.
canım arkadaşım,meslektaşım,çok sevindim,bende hamileyim....
kız belki aynı günlerde de doğururuz dimi?...delikafadulden
canım arkadaşım,meslektaşım,çok sevindim,bende hamileyim....
kız belki aynı günlerde de doğururuz dimi?...delikafadulden
Ewet ama işte test gününe kadar gitmemesi gerekli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?