Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arkadaşım,meslektaşım,çok sevindim,bende hamileyim....
kız belki aynı günlerde de doğururuz dimi?...delikafadulden
Kizlarrr bugün 3. hamis haberini aldik. Bir haber daha alirsam gidip test yapacam artik yeter kaydirigubbakcemile3
Benim umudum yok ama belim cok agriyor, kasiklarimda sanci ve akintim var baskada birsey yok :1no2: Ben daha burda kaliciyim.
kızlar müjde müjde müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm. çiftttttttttttttttttttt çizgiiiiiiiiiiiiiiii hemde okadar belirginki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm. yanıltmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yarabbim inannamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. ellerim titriyooooooooooooooooo.
kızlar meraba dün aşılamamın sonucunu aldım,hamileyim....:asigim:
canım arkadaşım,meslektaşım,çok sevindim,bende hamileyim....
kız belki aynı günlerde de doğururuz dimi?...delikafadulden
estamp ve deniz tebrik ederim emin olmak için kan testi de yaptırın
ALLAH büyüdüğünü görmeyi kısmet eder inşallah
iş temizlik yapmayın bol bol dinlenin
iyi tutunsun bebiş
denzcim tebrıkler cok sevındım ama ben bıraz tahmın edıyordum.çunku sen sureklı uykum var dıyordun.ama hayalkırıklıgı olmasın dıye bısı dememıstım.ben senden umıtlıydım.alla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi:
Ahh canım benim nasıl sev,ndim anlatamam.Tebrik ederim.Boş yere o kadar stress yaptın, üzüldün ayy şokyatım resmen.Çok mutlu oldum: )
Hemen hemen bir hafta önce banada öyle olmustu ama maalesef gecti simdi yoksa ümitlenirdim simdi. Canim benim bu senin ilk denemen miydi?? Masallah.
Bende istiyorummmmm
Canim benim allah kimseye bu aciyi yasatmasin. Allah cektigin acilarin mükafatini gönderdi sana insallah. Evet sen boool booool dinlen bebise iyi bak
yaaaaaaaa nasıl sevindimmm denizz canım benimm tebrik ediyorum seniiopuyorumnanaktan en kısa zamanda bizde kalırız inşallahh
Kızlar dün zaten bütün gün uyku halim vardı hep uyumak istiyordum...Akşamada bir başağrısı başladı ve 15 dk içindede miğde bulantım başladı ama çok fazla...Yattım ama uyuyamadım...Su içiyorum ama 1 bardağı anca yarısına kadar oda sanki boğazıma kadar geri geliyor...Sonra neyse uyumuşum...Sabah kalktım ama hemde saat 11:00 di ama yinede bu gözler gidiyor uykuya...Halsizlik var üstümde elim ayağım titriyor sanki...Hiç böyle olmazdım ben...
canım tebrık ederım allah analı babalı buyutsun ayyy cok sevındım ya hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar bu ani şok habere alıştırmaya çalışıyorum kendimi. hala ben hamilemiyim diyorum.
canım tebrik edrım saglıkla kucagına al inşallah...
Brcucum geçmiş olsun inşallah eşin kısa zamanda toparlanır
kızlar müjde müjde müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm. çiftttttttttttttttttttt çizgiiiiiiiiiiiiiiii hemde okadar belirginki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm. yanıltmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yarabbim inannamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. ellerim titriyooooooooooooooooo.
Ay kızlar bende öyle bir halsizlik sıkıntı varki evde çorapsız geziyorum...
2 düşükten sonra 1,5 yıldır hamile kalamadım ,aşılama yaptırdık...adetimden 3 gün önce yani dün kanda baktırdım,hamileyimmmmm...Tebrik ederim canım...Sen nezaman öğrendin...Öğrenmeden önce ne belirtler hissettin...
gerçekten bugün güzel bir gün estamp canım senide çok tebrik ediyorum
Kizlarrr bugün 3. hamis haberini aldik. Bir haber daha alirsam gidip test yapacam artik yeter kaydirigubbakcemile3
Benim umudum yok ama belim cok agriyor, kasiklarimda sanci ve akintim var baskada birsey yok :1no2: Ben daha burda kaliciyim.
Senide tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel umut oldunuz bizlere : )