denizzzzz duyduklarıma inanamıyorum bu nasıl güzel bir haber böyle yaa,nasıl sevindim,oofff çok tebrik ederim cnm seni,kendine okadar dikkat et ki,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,yaa ne zaman yaptın daha sabah konuşuyoduk,iyiki yapmışsın valla yarın dr a git hemen,ohhh 1 ayı atlattın bile kaldı 8ayyy :)))
canım bilmiyorumki valla. ama söliyim 3 çeşit kür yaptım belki faydası lmuştur. adet olacakalr denesin.
denizimmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim tebrik ediyorum inan bana çok sevindindim gözlerim doldu bir hoş oldum bugün güne bize süper başlattın çok çok tebrik ediyorum bizim için de bol bol dua etmeyi unutma canım
hissediyorum galiba bende hamileyim ama şu kasık ağrısı ve lekelenme korkutuyor beni yarın kan testi yaptırayım bari güzel bi haber alırsam yazarım sizlere
denizzzzz duyduklarıma inanamıyorum bu nasıl güzel bir haber böyle yaa,nasıl sevindim,oofff çok tebrik ederim cnm seni,kendine okadar dikkat et ki,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,yaa ne zaman yaptın daha sabah konuşuyoduk,iyiki yapmışsın valla yarın dr a git hemen,ohhh 1 ayı atlattın bile kaldı 8ayyy :)))
kızlar demekki umudumuzu asla yitirmemeliymişiz değil mi
valla sormayın yerimde duramıyorum. hepiniz güzel haberler alıcaksınız kızlar una okadr inanıyorum ki. Rabbim çok büyük.
gülümmmmm benim bu nekadar güzel haber böyle yüzümüzü güldürdün canim allah nazarlardan saklasin tebrik ederimYigenim olsa bukadar sevinirdim
çok sağol canım benim. darısı benim gzüel arkadaşalrımın başına inşallah. devamı da çok gzüel gelir inşallah. korusun yavrumu Rabbim.
kizlar benim kasiklarimda sanci var birde belim cok agriyor nedendir acaba yaa
denizcim tebrik ederim hamilelik haberini okuyunca gözyaşlarımı tutamadım inan çok tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına
inanamıyorum.. elelrim tüm vücudum titriyooooo. Rabbim mucizesini gönderdi galiba.
hamilelik belirisi olmasın tatlımmmmmmmm. benimde kasıklarımda hep batma oluyodu.
canımmmmmmm benim çok sağol. artık sıra sizde. teekr teker hamiş haberleri gelicek ben inanıyorummmm.
denizim senin adına çok sevindim bizim topikte okudum hemen geldim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin emin ol bu kadar acıdan sonra bu mutluluğu hakettin bizede dua et rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin
hamilelik belirisi olmasın tatlımmmmmmmm. benimde kasıklarımda hep batma oluyodu.
canımmmmmmm benim çok sağol. artık sıra sizde. teekr teker hamiş haberleri gelicek ben inanıyorummmm.
Gülüm esine ve ailene nasil haber verdin? Güzel bir sürpriz yapdin mi?
etmezmiyim canım benim. ben çok inanıyoum Allah sabrımızın mükafatını en yakın zmanda veriyo sizede vericek. acıalrımız dinecek, izim de yüzümüz gülecek.dualarım hep sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?