Tebrikler... Tebrikler... Tebrikler...kızlar müjde müjde müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm. çiftttttttttttttttttttt çizgiiiiiiiiiiiiiiii hemde okadar belirginki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm. yanıltmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yarabbim inannamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. ellerim titriyooooooooooooooooo.
sıra sizde şimdi. topiği açanda hamileyse artık düşünün bu topik çonk şanslı topik.
Tebrikler... Tebrikler... Tebrikler...
Bende hamiş olmak istiyorum...Yoksa kafayı sıyıracağım artık...
sıra sizde şimdi. topiği açanda hamileyse artık düşünün bu topik çonk şanslı topik.
kızlar kimse yokmu acilll meraktayım dün test yaptım silik çift çizgi çıktı bugun yaptım farklı bi marka ile testte tek çizgi
Canım süper süper bir haber çok çok çok sevindim Allah nazarlardan saklasın denizcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demekki takmamak lazım olunca oluyormuşkızlar müjde müjde müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm. çiftttttttttttttttttttt çizgiiiiiiiiiiiiiiii hemde okadar belirginki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm. yanıltmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yarabbim inannamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. ellerim titriyooooooooooooooooo.
Ay kız ağzından bal damlıyor bal bakalım dediklerin inşallah böyle devam eder hepimizolur çocuğu:Saruboceq::Saruboceq:lulu burcuum ve ben mayıs hamişi deniz nisan hamişi demiştim bakın bunu bana Allah söyletti belki de....deniz tamam burcum lulu ve ben sıra bizde kızlarrrrrr....
Ay kız bizdemi aşılama yapcaz desek belki olur kandırsakmı kendimizicanım çok sağol. ya ne bileyim hiç konduramadımki kendime. önceden bebeğimin olması için baya beklemiştim. bi de arkadaşlar bahsediyolar göğüsler şişti falan bende hiç böyle bi belirti yok. dedim yok heralde. am adetim çok düzenli gelir. 1 gün gecikti acaba mı dedim. ama aumutlanmadım çok üzülmiyim diye. düşün aşılma yaptıracaktım doktoru arıyp gelicem bile demiştim. offfffffff hala inanamıyorum. yarın kan testini d eyaptırayım bakalım kaç çıkacak. ama çok belirgin yanıltmaz dimi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile. gerçekten hamilemiyim şimdi. :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance:
Büyük olasılıkla hamile gözüküyosun ama sen yine adetin geçsin bir hafta kadar öyle yap testcuma günü adet olmam lazımdı olmadı
canım bence sen yarın sabah ilk idrarınla bidaah dene olmadı kan teti kesin sonuç verrir. det olmadıysan umut vardır hala.
denizim16 biraz öncede lekelenme geldi kafam çok karışık ve çok üzgünüm ilk bebeğimide lekelenme oldu ve kaybettim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu sabah ilk idrarla yaptım testin markası infoydu onda çıkmadı dün akşam certain diye bi markayla yaptım onda silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?