kızlar müjde müjde müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm. çiftttttttttttttttttttt çizgiiiiiiiiiiiiiiii hemde okadar belirginki anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmm. yanıltmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yarabbim inannamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm. ellerim titriyooooooooooooooooo.
ayyyy denizim16 çok sevindim.Gözün aydın canım.Allah nazarlardan korusun ve darısı başımıza olsn....
tmm canım yarın kan testini yazarım ağlaya ağlaya gözlerim şişti Allahtan eşim şuan yok evde korkuyom işte yine düşük olcak diye
malesef yapamaddım çünkü eşim testi yaparken yanımdaydı. hatat o bana süpriz yaptı ben tek çizgi dir diyeerk çıktım iş yapmaay koyuldm ama çizgi çıkmış eşim gözlerimi kapatıp bana süpriz yptı.
canim sen kac ayliksin?? Eger yeni ise yumurta yerlesirken lekelenme olmasi dogal neden agliyorsun kendini harab ediyorsun hic gerek yok.
deniz yeni girdim ve okuyunca çok sevindim gözün aydın canımmm
kasıkalrımda batma oldu. sanki bika kez yediğim şey ağzıma gelir gibi oldu ama minick. başkada bi belirtim olmadı hiç. ne göğüslerim şişti ne de başk bişey.
canalrım mutluluğumu paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim. dualarınızı esirgemeyin.ben bir evlat acısı yaşadım. Allahım bu yavrumu sağ-salim sağlıkla hayırlsıyla dünyaya getirip koklamayı . onu büyütp hayal ettiğim günelri yaşamayı nasip etsin. darısı tüm bebek hasreti çekenelre inşallah. ben bi süre çıkıyorum kızlar. sabhtan beri ayaktaım. dualrım sizlerle.
kızlar meraba dün aşılamamın sonucunu aldım,hamileyim....:asigim:
Çok tebrik ederim bu gün ne güzel hamiş haberleri geliyor bu hafta ful gelçek çünkü ay sonu çok kişi bekliyorkızlar meraba dün aşılamamın sonucunu aldım,hamileyim....:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?