toprakcım düşükte oyle mı olur kı.benım arkadasım düşük yaptıgında adetı 10 gun sumustu ve parca parcaydı.dr.a gıttı ve dusuk yapmıssın dedı.sonrada kürtaj oldu.bu kadarcık kanamada düşük olmaz gıbı gelıyor.sen en son ne zaman yapmıstın gebelık testı.belkı gec dollenme olmustur.belkı yumurtlaman gec olduysa anca yerlesme olmustur.
canım ıkı gunde bır mutlaka dene.bı sure sonra zaten alısıyorsun sık sık calısmaya:kedi: yani o zaman daha garantı olur.yumurtlma gunlerın ne zaman.umarım gecmemıstr.hadı hayırlısı
welcome dr nasıl gün verdi
Ya kızlar benim bugün tahmini yumurtlama günümün ve doktorun verdiği gün olarakta sonuydu ama misafir geldi son akşamı yapamadık...Koçişte işe gitti... 17 18 19 20 21 22 günlerinde hep dolu geçti bu akşamdan bişey olmaz dimi...Zaten tahmini yumurtlama günlerim 18-23 arasıydı doktorunda verdiği günler 17-19-21-23 tü...
offffffffffff olamaz kaçırmamalıydın welcome,nasıl yaparsın :))))) zaten cnm o spermler 72 saate kadar yaşıyo merak etme sen bişey olmaz,ama diyosan benim canım istedi yapamadık diye o başka :)))) artık yarın sabah yakalıcan kaydirigubbakcemile3
sen hiç korunmamşısın toprak
korunmak gerekmiyor mu düşükten sonra
evet benimde cuma adet tarihimdi ozaman en son pazar gecesi yapmıştık sonra bırakmıştım,hatta cnm buara gün aşırıya geçin siz çünkü spermler depolansın eşinde biraz kaliteleşsin,ben 4-5gün üst üste yapıp sonra gün aşırıya geçmiştim,ama sen bilirsin tabi cnm
kısmette varsa 1 ilişkide de oluyor
mecburiyet gibi düşününcede olmuyo
ben ilk hamileliğimde ilk ay hamile kaldım nasılsa hemen olmaz dedim
psikolojik olarak rahat olmak önemli
welcome bende ovulasyon testı yaptım.dun hafıf silik cızgı vardı.bız cars.gece calısma yapmıstık.dun hafıf sılık cızgı vardı ama yapmadık.bugun baktım ıkıncı cızgım daha koyu control cızgısınden.yanı yumurtlamam olcak.bugunde yaptık.ama dedıgım gıbı dun degıl oncekı gun calısmıstık.zaten d.lar gun aşırı onerıyorlar yaa.zaten kısmetse olur heralde yaaa.sonucta rahım bos degılkı.helede senınkıkaydirigubbakcemile3 .rabbım inşallah bu ay verır.ama takma bı geceden bısı olmaz.sen yarın sabah hemen yap calısmanı kafan rahat etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?