Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım ben en büyüğüm geçmiştede söyledim ama sen okumamış olabilirsin 3 yıllık evliyiz yaklaşık geç evlendimAyy bende en büyüğü ben sanıyordum bu topiğin 29 um bende.Geç mi evlendin?
ben ilaç kullanmıyorum. kızlar ben gerçekten çok acı çekiyorum. normalde tabi aşılama yaptırmamam lazım. yumurta takibiyle başlamam gerek. ama ben üreyi kısaltırım belki diye onu düşünüyourm da. bakalılm doktor yapıcakmı. ondan d aboyumun ölçüsünü alırım kein. olmaz bukadar strese.
gideyim adet olunca eğer tutma şansı çok yüksek derse isticem bakalım .
yok canım ben en büyüğüm geçmiştede söyledim ama sen okumamış olabilirsin 3 yıllık evliyiz yaklaşık geç evlendim
Olsun onunda güzellikleri vardır bizim elimizde de olsaydı keşke erken evlenseydik diyorum bazenGörmedim canım tamam.Aman iyi yapmışsın biz erken evlendikte ne oldu.Madalyamı taktılar : )
Olur olur çok stres yapma relax olben çok alıştırdım kendimi ama bu fikre ya. offfffff hiç gerek klamsa da hamile oluversem. vallahi kurban kesicem
ya kızlar bende ılk denememde olmayınca uzulmedım aslında.eşim uzuldu aglıycaktım nerdeyse falan dedı.nıye olmadıkı dedı.sonra ben panık olmaya basladım o oyle dıyınce.yoksa ben rahattım.ki normalde panık olan hep benımdır.sımdı de nıye olmadı acaba ılk denemede , bısı var mı dıe korkuyorum.bu ayda olmazsa spemıyogram yaptıralım dedım simdide eşim yok ya nolcak olur falan dıyor.delı oluyorum.ama inşallah bu ay olur yaa lütfen rabbim:CüvCüv:
ya kızlar bende ılk denememde olmayınca uzulmedım aslında.eşim uzuldu aglıycaktım nerdeyse falan dedı.nıye olmadıkı dedı.sonra ben panık olmaya basladım o oyle dıyınce.yoksa ben rahattım.ki normalde panık olan hep benımdır.sımdı de nıye olmadı acaba ılk denemede , bısı var mı dıe korkuyorum.bu ayda olmazsa spemıyogram yaptıralım dedım simdide eşim yok ya nolcak olur falan dıyor.delı oluyorum.ama inşallah bu ay olur yaa lütfen rabbim:CüvCüv:
slm kızlar nasılsınızz