amin cnm inşallah,sen ne hissediyosun,ben açıkcası anlamıştım kendim,sanada öyle geliyormu
banada hamileymişim gibi geliyor çünkü yumurtlama zamanımdan bir kaç gün sonra kasığımda ağrı oldu bizo dönemde hep ilişkiye girdik daha sonrada kasığımda ağrı değilde basınç gibi oldu aman ne biliim psikolojik değildir inşallah
ama ben bu sefer son hafta kala kafaya taktım
hadi inşallah ya ölesindir umarım,adet günündemi yapıcaksın test,hemen yaz bak buraya,27sinde yapçan sanırım,benimde o gün ilk muayenem var inşallah iyi haberler veririz ikimizde.artık kafana taksanda bişey olmaz tutunmuşsa tutunmuştur o,bende son bikaç gün meraktan çatlıcaktım hep düşünüyodum ne oldu diye,
toprakceylin hayırlısı olsun cnm inşallah mayısta verirsin müjdeli haberi
selam aranıza yeni katıldım benimle konuşacak kimse yokmu
selam aranıza yeni katıldım benimle konuşacak kimse yokmu
toprakceylin inşallah mayısta olur ..
yok canım yarın yapmam test 27 sinde yapmayı düşünüyorum...
sağol canım bakalım inş istiyor muyum istemiyor muyum onuda bilmiyorum ama hayırlısı olsun inş sende 27 nisanda görürsün çift çizgiyi
Selam kızlar...Geçmişi okudum geldim...Bugün fazla bişey olmamış...Sanırım herkes 23 Nisan tatilinde...
hoşgeldin canım vallahi bize tatil yokk:çok üzgünüm:
selammm kızlar ben geldim.aramıza yeni katılanlar var inşallah size en kısa zamanda sizde hamiş kalısınız hıı bide hamişler varmış onlarıda tebrik ediyorumm sağlıkla kucaklarına alırlar inşallahh..deniz1958 canım bencede sen hamilesin gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canım...Benimde evde çok canım sıkılıyor...Eşiminde işi varmış dışarı çıktı...Ben evdeyim hep muhabbet kuşu gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?