ayy canım benim inşallah opuyorumnanaktan
ne zaman yapcan testi kızz meark ediyorum valla seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım benim inşallah opuyorumnanaktan
ne zaman yapcan testi kızz meark ediyorum valla seni
27 sinde yapacağım canım tabi yine erken gelip 26 sında cee demezse kırmızılar
ayyy inşallah gelmezz canımm az kalmış 4 gün var ama nasıl geçer şimdi demi
ben şu anda zaman geçmesin diyorum muhasebe bürosunda çalışan herkes öyledir umarım :roflol: pazartesi tam 4 beyanın son günü bir yandan yazıyorum bir yandan iş yapıyorum
off kızlar buraya takılmaktan temizlik yapamıyorum..evi pislik götürüyo..ama ne yapayım hep pc başına oturmak istiyorum....bu pislikte bebişte olmazkaydirigubbakcemile3
Mrb kızlar ben forumda yeniyim.Bİraz okudum ve çok beğendim.bende 9 ay doğum kontrol hapı kullandım.bıraktıktan sonraki 2. ayım ama bebiş
yokşimdi adet görüyorum bir sonraki adet tarihim 22 mayıs.beni de dahil edermisiniz?
Mrb kızlar ben forumda yeniyim.Bİraz okudum ve çok beğendim.bende 9 ay doğum kontrol hapı kullandım.bıraktıktan sonraki 2. ayım ama bebiş
yokşimdi adet görüyorum bir sonraki adet tarihim 22 mayıs.beni de dahil edermisiniz?
hoşgeldin canımm aramızaa a.s sende kalırsın inşallah en kısa zamanda deniz gelince ekler senide listeye
aramıza hoş geldinnnn hihoyyyt[/QU
hoşbulduk...
hayırlısı olsun canım inşallah mayısta olurkızlar ben adet oldum yeni tarihim 23 mayıs
hoşgeldin canım aramızaselam aranıza yeni katıldım benimle konuşacak kimse yokmu
Sende hoş geldin canım aramıza mayısta olur inşallahMrb kızlar ben forumda yeniyim.Bİraz okudum ve çok beğendim.bende 9 ay doğum kontrol hapı kullandım.bıraktıktan sonraki 2. ayım ama bebiş
sana kolay bişey söliyim hemde çok hafif,hemde çok sağlıklı,2 ortaboy patates,1 kabak bide havuçhepsini yuvarlak yuvarlak ince ince dilimle borcama koy üstüne başemel sos koy istersen kasarda rendele,(başemel sosla uğraşmak istemezsen krema koy) (aa başemel sosu dökmeden önce çok çok az zeytinyazı gezdir azıcık tuz ve şeke koy)en son sosu döktüp kaşar rendeledikten sonra at fırna 25-30dk tut süper oluyo,ayda 3-5 kere yaparım valla çok güzel oluyo,bide yanına bişey yaparsın işte çorba falan yap yeter okadar :)))))
Ya kızlar hamile olan insanın sarı renk mi akıntısı gelir...