Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ederim kuşum...Güzel açılış yaptık canım en başta sen vardın listede ve hamişle girdik...Canım rica etsem ilk testini nezaman yaptın ve ne belirtiler yaşadın paylaşırmısın?
Ewet %100 güvenilir değil zaten ama yinede yardımcı oluyor yarı yarıya...
çok sevindim cnm nasıl başlarsa öyle gider liste inşallah,benimde 8 gün kaldı ama geçende yazmıştım bu topikte benimde göğüslerim büyümedi ama uçları büyüdü ve dik dik hep ve acıyo gibi uçları :) öyle belirti takip ediyorum ama olmasada üzülmücem yani benim piyangodan çıktı bebek işi yoksa 2 sene sonra yapçaktım birden karar değiştirdik işe girmeden önce yapayım aradan çıksın rahat rahat işe gireyim diye bigün otururken karar verdik o gece başladık yani, dr a gittinmi cnm gitsene bebeğin gidişatı belli olur kan testinden
inşallah cnm bide takip ederk başladık yumurtlama günlerindede olduk ama yumurtlamada takılı kalmadık herkesin değişiyor diye ama ilk ay olma olasılığı %20miymiş hadi bilinçli başladığımızı düşünürsek % 30 olsun, :) kısmet cnm ne zaman hayırlıysa artık,seninde sağlıklı haberlerini bekliyoruz haftaya perşembemi geç vermiş randevuyu ozamana yaklaşık 5 haftalık hamile olucan
Off kızlar benimde günüm 5 Nisan ateş ölçmede ise günüm yarın doluyor bişeyler dürtüyor yap diye ama ne bileyim ya varken yok çıkarsa erken diye...Ama hiçte okumadım 3-4 gün varken yapıp negatif çıkan sonrada pozitif çıkan siz okudunuz mu?
Off kızlar benimde günüm 5 Nisan ateş ölçmede ise günüm yarın doluyor bişeyler dürtüyor yap diye ama ne bileyim ya varken yok çıkarsa erken diye...Ama hiçte okumadım 3-4 gün varken yapıp negatif çıkan sonrada pozitif çıkan siz okudunuz mu?
bebişkom çok tebrik ederim,deniz1958 seninde inşallah diğer aya zaten ilk aydan hemen olmuyomuş genelde benimde ilk deneme bakalım ben çok kaptırdım ama :) bütün arkadaşlar haber bekliyo allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı olsunda vakti gelince olsun
bebişkom tebrik ederim Allah nazarlardan saklasın Sağlıkla kollarına almayı nasip etsin hamile bayanın duası kabul olur derlermiş bizim için de dua et olmaz mı?
canım benim bende çok kaptırmıştım hatta ticker bile yapmıştım ya 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı o zaman baya üzülmüştüm ama ben hala umutluydum yanılma payı yüksek diye bugün sabahta kırmızıları gördüm ama bu sefer fazla üzülmedim hayırlısı olsun diyoruz ya belki bu zaman uygun değildi 2011 bebişi olur belkide:Saruboceq:
canım ben de biliyosun adete 6-7 gün kala kan, 2 gün kala da idrar testi yaptım (Bİ umut) ikisi de negatif daha öncekinde silik de olsa görmüştüm 2.yi. Adet hala teşrif etmedi, olma ihtimali yok dimi?