- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haziranda 23 olucamguclubacismile
haziranda 23 olucamguclubacismile
zaten 20 yaşımda evlendim eee 2 seneyide bitirdik kocamla gezdim,tozdum herşeyi yaşadık sıra bebeğe geldi artık.bende çocuğum daha ama birlikte büyürüz bizde napalım
Ewet canım kaçak gelinim ben...kaydirigubbakcemile3kızzz welcome sen kaçarakmı evlenddinnn
Kızlr bu topiğin en büyüğü ben miyim yaa? Ben 29 yaşındayım : ( yaşlanıyorummm
Bende evlendim 2 ay sonra 22 yaşıma girdim.22 yaşında evlendim sayılır.Ben haziranda 7 senelik olucam 2 senede flört var.9 senedir gezip tozuyoz : )
Kendini hazır hissetmekle alakalı.Benim eşimde istemedi.ki 35 yaşında : )
Ben şimdi keşke daha erken çocuk için çalışmalara başlasaydım diyorum.Hayırlısıyla bir sorun çıkmadan bir çocuğum olsa.Geç kaldığım için sabırsızlanıyorum tabiki.Hemen olsun diyorum bu sefer.
bi sorun olmadığı sürece olur inşLLah yaşında zaten ideal bence kaç yaşındaki kadınlar kalıyo hamile yaa.bide bişey daha sorcam 7 yıl boyunca senmi korundun eşinmi
welcome bende sendenim canımm bende kaçağımmm
Sizin kocalarınız da gençmiş yahu : ) Benimki 35 yaşında ama yaşını göstermez.Spor yapar falan, kendine bakar: )
Canım ben daha önce nişanlılık yaşadım...Nişanı atınca karşı taraf bir hayli bizde moral bozukluğu yaşattı halada yaşatıyorlar o nedenle ailem mahkemeye verdi...
Eşiminde benimle 2. evliliği ilk evliliği kaçmayla düğünle tam 1 ay sürmüş...
Her iki durumda böyle olunca babam tepki verdi istemeye gelecekleri gün bende birkaçgün sonra kaçtım...
ÖZLEM senin o avatarındaki resim kim...Pcdenmi buldun...