Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar...Nasılsınız...
Ana kayınvalideler çekiştiriliyor...Sizdemi çok dertlisiniz...
ben kaynanasından çekmeyenlerdenim canım enazından şimdilik delikafadulden
bu toğiğin en küçükleri sen ve ben sanırım
Benim sadece kızdığım tek konu aynı zamanda yaşamadığımız konusu...Yer geliyor kıyamıyorum yinede...60 küsür yaşındalar...Oda bir yönden haklı çok disiplin içinde yaşamışlar herkes söyler ama ne bileyim ya uyuşmuyor işte...
Ciddi misin? nezamandan beri biryerde en kücük olmamistim öyleysek sevinirim vallahi opuyorumnanaktan Ben 23 deyim senin yas kac?
Slm kızlar...Nasılsınız...
Ana kayınvalideler çekiştiriliyor...Sizdemi çok dertlisiniz...
bende 23 yaşındayım olumunekankayizsmile
benim kayınvalidem 43 yaşında ben gibi kokoş kocişim öyle diyor hep
bizden kücük bebegim vardi oda hamis cikti bu ay. Ben 3 yildir evliyim canim ya sen?
benim kayınvalidem 43 yaşında ben gibi kokoş kocişim öyle diyor hep
Ben iki yildir konusmuyorum kayinvalidemle yada onlar benimle konusmuyor, herneyse.
Merak ediyorum cocugum olunca görmeye gelecekler mi pek sanmiyorum aslinda.
bende 8 aylık
Ben evlenmeden önce nişanlıydım...Eski nişanlımın anneside 42 yaşındaydı...Oda çok bakımlıydı ama hiç bana karşı öyle davranmadı...Daha çok beni düşündü hep ama kısmet olmadı oğluyla...
Bende görümceyle konuşmama kararı aldım...Dünde eşime söyledim oda kararıma saygı duydu...
Bende görümceyle konuşmama kararı aldım...Dünde eşime söyledim oda kararıma saygı duydu...
bende görümcede yok 2 erkek kardeşler
sen daha yeni evliymissin kiz birkac yil yapmasaydin keske gezer tozar hayatinizi yasardiniz. gerci karar vermissin birkere hayirlisi olsun canim.