Yakala koçişi canım...Kaçırma sakın...Uzayan akıntı bazen bir kerede olabiliyor...Ama sen ne yap biliyormusun...Parmağını çok az vajinaya sok ve parmağınla içindeki akıntıyı kendine çek...Herzaman o akıntıyı dışta yakalamaya bilirsin...İstersen o sayfayı sana yollarım...
Yakala koçişi canım...Kaçırma sakın...Uzayan akıntı bazen bir kerede olabiliyor...Ama sen ne yap biliyormusun...Parmağını çok az vajinaya sok ve parmağınla içindeki akıntıyı kendine çek...Herzaman o akıntıyı dışta yakalamaya bilirsin...İstersen o sayfayı sana yollarım...
Sen ilaç falan mı kullanıyorsun dilek. Ya da bu ayda hamilelik olmasa yeni ilaç tedavisine falan mı başlayacaksın?
Bende işte aynen bu yöntemle gördüm bilmiyorumkismile
Canım ben geçen ay folik asite başladım bu ayda klomen kullandım okadar...
Hadi ya?? ben disari akan akintiya bakiyorum sadece
Yok özlem ya eğer buayda tutmazsa doktor klomenin dozunu arttıracakmış...
Baktınızmı kızlar...Ben bu sitede hafta hafta durumumu bakıyorum...
Yok özlem ya eğer buayda tutmazsa doktor klomenin dozunu arttıracakmış...
Baktınızmı kızlar...Ben bu sitede hafta hafta durumumu bakıyorum...
Ben buayki akıntımı öyle yakaladım kızlar...Bu akıntı ille şeffaf olması gerektiğinide söylemiyor beyaz renkte olabilirmiş...Ben ilk seferinde beyaz gördüm azdı sonraki biraz şeffaftı birdahada görmedim...
Dilek bak o sitede yumrtlama gerçeklektikten sonra da kaıntı olabilirmiş diyor.Ben nette yumurtlama günlerimi hesapladığımda geçen hafta riskli günlerimde ve bende çalışma olmamıştı, ben çatlamış da olabilirim ve bu akıntılar onun devamıda oalbilir.İyidi de ben o zaman kupkuruydum : ) ayhh kafayı yicem haa.Gelsin şu 30 nisan.Yumurta takibi yaptırıcam ben : ) olmuyo böyle.
Ben buayki akıntımı öyle yakaladım kızlar...Bu akıntı ille şeffaf olması gerektiğinide söylemiyor beyaz renkte olabilirmiş...Ben ilk seferinde beyaz gördüm azdı sonraki biraz şeffaftı birdahada görmedim...
bu akıntı gorulunce yumurtlama oluyormuymus canım.ben sımdıde acaba yumurtlamam oluyor mu dıye kafaya taktım.bende o gnderdıgın sayfadakı gıbı hemde cok tıksınc olcak ama bu sabah 3-4 parmagıma yapısıp tekcıkce uzayan bı akıntı vardı.bı kere geldı oyle bırde bıkac saat oncede daha azı vardı.yapıskandı yıne.ama ovulasyon testımde ıkıncı cızgı cok sılık cıktı.zor gorunuyor yanı.o zaman bu akıntı ne yaaa.offff.10. gunum.25 gunde oluyorum ben reglbilmiyorumkismile
bu akıntı gorulunce yumurtlama oluyormuymus canım.ben sımdıde acaba yumurtlamam oluyor mu dıye kafaya taktım.bende o gnderdıgın sayfadakı gıbı hemde cok tıksınc olcak ama bu sabah 3-4 parmagıma yapısıp tekcıkce uzayan bı akıntı vardı.bı kere geldı oyle bırde bıkac saat oncede daha azı vardı.yapıskandı yıne.ama ovulasyon testımde ıkıncı cızgı cok sılık cıktı.zor gorunuyor yanı.o zaman bu akıntı ne yaaa.offff.10. gunum.25 gunde oluyorum ben reglbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?