Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu akıntı gorulunce yumurtlama oluyormuymus canım.ben sımdıde acaba yumurtlamam oluyor mu dıye kafaya taktım.bende o gnderdıgın sayfadakı gıbı hemde cok tıksınc olcak ama bu sabah 3-4 parmagıma yapısıp tekcıkce uzayan bı akıntı vardı.bı kere geldı oyle bırde bıkac saat oncede daha azı vardı.yapıskandı yıne.ama ovulasyon testımde ıkıncı cızgı cok sılık cıktı.zor gorunuyor yanı.o zaman bu akıntı ne yaaa.offff.10. gunum.25 gunde oluyorum ben reglbilmiyorumkismile
kızlar akıntılarınızda peki koku var mı
ya yumurta takıbı neyle yapılıyor.ultrason mu yoksa baska bısımı kullanıyorlar
Canım ovülasyondada silikte olsa çıkmış eee akıntında var ozaman sen çalış canım 3 gün hatta...
Vajinal ultrasonla sanırım.
Bendede o akıntıyı yakaladıktan sonra akıntım kesildi ÖZLEM...Bugün daha yeni yeni çokaz belli belirsiz akıntım başladı...
canım gun asırı calısıyorum.ama ovulasyonda hergun calısayım dedım.silik ama cok silik gorunmuyor hayalet gıbı.ılk defa yapıyorum bu ay ovul.testini.ben ovul.zamanı hergun calısalım dedım.ama test negatıf olunca spermlerı bosa harcamasakmı dedım hergun hergun.gun asırı da tutarmı kı.ovulasyonu kacırmayız dımı gun asırı.:tomato:
Kızlar birde şu var ben o akıntıyı gördükten sonra yumurtam çatladı demekki dedim ama 2 gün sonra gittiğimde yumurtan çatlamamış dedi...Sağda sadece güzel bir yumurtan var dedi...Demekki hemen çatlamıyor o akıntıdan sonra...
canım gun asırı calısıyorum.ama ovulasyonda hergun calısayım dedım.silik ama cok silik gorunmuyor hayalet gıbı.ılk defa yapıyorum bu ay ovul.testini.ben ovul.zamanı hergun calısalım dedım.ama test negatıf olunca spermlerı bosa harcamasakmı dedım hergun hergun.gun asırı da tutarmı kı.ovulasyonu kacırmayız dımı gun asırı.:tomato:
By byy..Fistiklar ben yavas yavas cikiyorum. Konuyu toparliyayim, sifira sifir elde var sifir ve en iyisi calismalara kesintisiz dewam etmek sositososito
iyi aksamlar canlarim öpüyorum
O zaman netten haesapladığım yumurtlama tarihi yanlıştı çükü verilen tarihten önce o akıntıtı gördüm ve kuruluk oldu (riskli günleriz denildiği tarihler) aynen senin gibi bende de akıntılar tekrar başladı.Seninkiler çatladı o zaman haa : )
Seniin bu bilgilerin beni bin beter strese soktu dilek :roflol::roflol: ne diyim kız sana.Her an kafamı karıştıyon ya vereliniortak
Ben gidiyim yaprak dökümüyle döküleyim biraz.
kızlar şimdi bir arkadaşımla görüştüm o da hamileymiş herkes hamile oluyor biz bu duyguyu yaşayacağız ya
tabiki kalıcaz tatlım yaa önemli bi sorun olmadığı sürece nie olmasınki bizmde olucak inşallah ama fazla stres yapma.bak benim bi tanıdığım var tam 1 yıl boyunca olmadı çocuğu 1 yılın sonunda gitti doktora doktor demişki çocuğunun olması çok zor yumurtalıkları kistle doluymuş çünkü ama ameliyet olursan belki kalabilirsin demiş daha sonraameliyat olmaya karar veriyo hazırlanıyo hastaneye gidiyo ameliyata gircek yani sonra tahlillerine tekrar bi bakıolar hamile kalıvermiş bile şimdi doğum yaptı ve doğumla birlikte kistlerindende kurtuldu.yani bizimde yapmamız gereken sadece birazcık sabır