- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
valla cnm benim yaklaşık 10 gün önceden başlamıştı belirtileri hep yazıyodum burayada 10gün önceden göğüs uçlarım dikleşti bikaç güne kadarda göğüslerim büyüdü,sol kasığımda böle minik minik sancı oluyodu bide çok akıntım vardı,son 4-5gün kalada mide bulantısı ve baş dönmesi oluşmuştu,hala ara ara dönüyo başım tasiyon düşülüğü gibi sanki bulantıda var azıcık ama az yani hepsi
kaydirigubbakcemile3
Yaptım datlum ama, kendi gürültülerinden duymuyorlar.Tavanlarım maf oldu.:gitme: artık bir an önce gitmelerini bekliyorum.Misafirler miş ya.
valla cnm benim yaklaşık 10 gün önceden başlamıştı belirtileri hep yazıyodum burayada 10gün önceden göğüs uçlarım dikleşti bikaç güne kadarda göğüslerim büyüdü,sol kasığımda böle minik minik sancı oluyodu bide çok akıntım vardı,son 4-5gün kalada mide bulantısı ve baş dönmesi oluşmuştu,hala ara ara dönüyo başım tasiyon düşülüğü gibi sanki bulantıda var azıcık ama az yani hepsi
yok ya ateşim yüksekti hep geceleri böle ateş basıyodu bi uyanıyodum yorganı atmışım,akıntıda böle normal yumurtlama günlerinde olmayan şekli var ya beyaz uzamayan,süt gibi evet,ama en herkeste olan belirti göğüslermiş cnm yani diğerleri hiçkimsede olmasa bile herkesin göğüsleri büyüyo hassaslaşıyo bide uçlarıda büyüyo,yok bence yapma bak kimseye dememiştim hatta eşimede sonradan demiştim erken gebelik testi almıştım hemde eniyisinden di yani 4 gün önce yapmıştım ama çıkmadı adetime bir gün kala hastanede yaptırmıştım çıkmıştı cnm,hatta aldığım testte çıkmayınca ya ben adet olurkan bukadar belirtim olmuyoki ben kesin hamileyim ya bu testte çıkmadı diye düşünmüştüm,yanıltıcı oluyo yani erkenden yapınca.sen bekle bence enazından son 2-3 gün kalaya kadar,zaten kalmış 9gün,denizinde 6 gün kalmış bişeylerle oyalanınca daha çabuk geçiyo günler,hiç acele etme bence
mrb kızlar nasılsınız. keyifler nasıl bakalım. ya bu benim bacak ağrım havalardan mı yoksa adet olacağımınmı işareti.üffffffffffffffffffffffff. gıcık oldum ya anlatamam.
:))))) havalardandır yaağmurlu gibi ya.iyiyiz denizcim sen nasılsın,ya özlemcim bende hep rüyamda görüyordum son hafta artık iyice düşünmeye başlıyoruz ya ondandır sanırım,ya sen niye folik asiti bıraktınki o çook önemli kilo falan yağlanma yapmıyor hiç bende olmadı ben isteyerek kilo aldım düğünden sonra ama folikle alakası yok,sen ona devam et hamile kalmadan 3 ay öncesinden içilmesi çok iyi oluyor,bebeğin beyin gelişimi için,bebek yapmak için herşey yapıyoruz ama olduktan sonrasınıda düşünmek lazım sen ona başla tekrar hiç bi zararı yok hatta sanada a ve d vitamini faydası var[/QUOTE
Bilinç altıda olabilir.Ama bu rüyalar beni test yap diye dürtüyor.
Canım napıyım çok iştahımı açtı dedim,bildiğin gibi değil.Böyle giderse bu ilaç yüüznden 70 kilo olucağım dedim bıraktım ama bıraktığım halde yine açık.Ben folibol alıyım en iyisi.Plus kimilerinde kilo aldırıyor demek.Ya ben bu folik asiti anlamıyorum ve abartıldığını düşünüyorum.Çünkü folik asit vucutta birikmiyor birikmiyorsa 3 ay öncesinden kullanmanın anlamı nedir ki.Hamile kaldığını öğrendiğin zamanda alabilirsin.Ama iş döllenme olmuşsa ve bilmiyorsak o zaman erken başlamanın anlamı oalbilir.Belki 5 ay daha kalamıyacam hamile alıcakmıyım hep : )Aslında içtiğim zaman halsizliğime falan da iyi geliyordu.Fakat hamile kalmadan önce de kilo almak istemiyorum zaten 50 idim 52 oldum daha çıkmak istemiyorum.
kızlar bişey sorucam mayıs ayında topiğimizin isminin moderatörlere söyliyip mayısta çift çizgiyi görmeyi umut edenelr diye değiştireyim diyorum. ama yeni sayfa olmasın. kaldığımız yerden devam edelim.
kızlar bişey sorucam mayıs ayında topiğimizin isminin moderatörlere söyliyip mayısta çift çizgiyi görmeyi umut edenelr diye değiştireyim diyorum. ama yeni sayfa olmasın. kaldığımız yerden devam edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?