Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba kızlar nasılsınız.umarım herkes iyidir.
buarada toprakceylin hala beklemedemisin canım.
bu aralar canım sıkkın. gün yaklaştı ya stres bastı.olmıyacak biliyorum zaten. adet belirtilerim olmaya başladı. doktora gidicem ya okuldan nasıl gidicem diye düşünüyorummm.offff ne zor bu işler.
kızlar bende adet oldum. teni tarihim 17 mayıs. hayırlısı bakalım. ama artık korkuyorum ve çookkk üzülüyorum:)
Daha neyini bekliyorsun canim ya elbette sikayet etmelisin. Düzelmelerini beklemiyeceksin herhalde düzeleceklerine kendin bile inanmiyorsundur eminim. Bosuna dememiser ev degil komsu al diye. Evde huzur olmayinca ne yapacaksin o evi. Can mi dayanir buna uzun vadeli.
Canlarim ya benim kasiklarimda hafif karincalanma gidiklanma gibi birsey var. Sizce nedir bu? Yumurta catlamasi olabilir mi ki acaba??bilmiyorumkismile
günaydın arkadaşlar,dün gece hemen yatmıştım yetişemedim size,burcumm iyi gidiyoo cnm ya yarın ultrasona gitçem ilk defa nasipse bakalım ne var ne yok :)) ayy carnacım faciaa bi durum ya baktın iş terbiyesizliğe vuruyo sende gürültü yaptıklarında alttan vileda sopasıyla tıklat :))) eee onlar kibarlıktan anlamıyo demek
hanımlar bişey sormak istiyorum.
ben şuan tam yumurtlama dönemindeyim. şuan yumurtalıklarımda bir ağrı war hatta bir tarafta daha yoğun bir ağrı war resmen içinden bir yırtık warmış gibi ağrıyo biraz kaşınıyo biraz ağrıyo anlatabildimmi hatta yukarı wuruyo ara ara belimin yan kısmı boydan boya sızlıyo. bu nedir? normal midir? sizlerde oluyo mu?
baş dönmesi ne zaman olur acaba dünden beri ara ara başım dönüyor :1rolleyes:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 2 senedir bebiş istiyorum ama olmadı geçen ay doktora gittim rahim dilmi çekildim temiz çıktı doktor klomen verdi bugün yarın hamile kalırsın dedi içim pır pır ediyor regl günümü bekleyemiyorum