Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet en başta stres yapmamak ama bu bebişi isteyipte gelmediği zaman o sitrsi nasıl yapmamayı başaracağız...Yalnız ben bu ay istesemde heyecanlanamıyorum...Yani kısacası diğer aylara göre çok rahatım...Havalardan herhalde...Sadece kendimi halsiz hissediyorum...Canım hiçbirşey yapmak istemiyor...Konuşmak bile istemiyorum...Koçişte sorup duruyor senin neyin var konuş benle diye ama birşeyim yokki...En sonunda bu akşam nedensiz bir ağlama tuttu beni sormayın ya...
ooo sohbt pekte güzelmişş kocasını boğan boğanaa:)))))hep kaçırıorum yaa kahretsinn:sinifsinif:
Kizlar günaydin:))malesef benim kirmizilar 17 nisan yani beklenen adet tarihimden bir gün önce tesrif ettiler...:çok üzgünüm: kismet iste... bu ay olmadi , görünce bayagi bir bozuldum, keyfim pek yok gibi ...hayirlisi olsun ne yapalim
Kizlar günaydin:))malesef benim kirmizilar 17 nisan yani beklenen adet tarihimden bir gün önce tesrif ettiler...:çok üzgünüm: kismet iste... bu ay olmadi , görünce bayagi bir bozuldum, keyfim pek yok gibi ...hayirlisi olsun ne yapalim
Hic sorma bugün bende beni piknige cagirmadilar diye bol bol agladim kaydirigubbakcemile3Sonra birde kocamla kavga ettim bana anlayis göstermiyor diye birazda onunla kavga ettigim icin agladim. :gitme:Gözlerim sisti simdi kaydirigubbakcemile3
Durduk yere patirdi kütürdü cikardim bugün galiba
canım sıkılıyor bugün pazartesiyi sevmiyorum işteee dün ne güzeldi pikniğe gittik eğlendim bir güzel ama bugün pufffff
kızlar meraba naber????